3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Pupeze de Dambovita in Las Vegas

Cand Romania devine neincapatoare pentru marimea talentului tau…atunci te prezinti la America’s Got Talent. Asa au facut si conationalele noastre, gemenele de la Indiggo, pentru a-si etala nemaipomenitele talente cu care (nu) au fost inzestrate de la Mama Natura. Cam dura viata cu ele, ar spune un bun crestin, dar iata ca cele doua pupeze de Dambovita au reusit sa o impresioneze pe Sharon Osbourne cu trilulilul lor suficient de mult incat sa le asigure o deplasare catre Las Vegas in scopuri…muzicale evident 😀

David Hasselhoff, recent recuperat dupa un lung sir de betii, imortalizate chiar si intr-un filmulet controversat de catre propria-i fiica (deh, groapa ti-o sapa intotdeauna cei apropiati, nu dusmanii 😉 ), nu a fost catusi de putin impresionat de povestea lacrimogena a fetelor dornice de afirmare inca de la o varsta frageda (pai aia mai precoce isi traseaza viitorul inca din fasa 😀 ) pe plaiuri populate candva de indieni .

Totusi, pana la urma tot dezbracatul, aroganta si tupeul, deja brevetate de catre inaintasele lor in materie de penibil pe portativ, Kitschy (ooops…vroiam sa spun Cheeky, dar mi-au scapat degetele pe tastatura 😀 ) Girls, au triumfat.

Iata si imaginile, elocvente de altfel, accesate via Youtube:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=He3DNUsVJek&hl=en]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.