3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Goodbye, my lover

Ne-am cunoscut in toamna trecuta.. era o zi calduroasa de sfarsit de septembrie.. recunosc, nu a fost dragoste la prima vedere(era prafuit si arata ca dupa razboi).. dar odata ce am depasit aparentele si am descoperit nenumaratele sale parti bune,  am devenit prieteni de nedespartit.Pentru ca la el ma intorceam la inceputuri, cand nu ma impacam asa de bine cu a mea colega de camera( care intre timp s-a dovedit a fi cea mai buna colega de camera ever) si tot el ma astepta seara cand veneam cu iPod-ul si o cana de ceai dupa o zi grea la facultate.El a fost refugiul meu in zilele grele de sesiune cand faceam pauze de la “studiu” si ii sunt recunoscatoare ca nu mi-a reprosat niciodata faptul ca in acele zile veneam cam(foarte) des.. A fost unul din cei mai de nadejde prieteni; m-a sustinut(suportat) neconditionat chiar si cand ma certam cu parintii la telefon din motive stupide(gen examene) sau cand veneam cu (prea) multe bagaje de acasa..

Au fost si momente grele- in special iarna, cand ne vedeam doar in treacat – cand eu plecam/veneam de la facultate si datorita frigului nemilos nu puteam sa petrecem destul timp impreuna  🙁  ..

Insa a trecut.. s-a terminat… viata merge mai departe..s i eu la fel..  imi pare rau sa-l parasesc pe cel care va ramane mereu in amintirea mea drept.. cel mai frumos si primitor Hol-de-camin din tot Universul.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.