3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Exista un timp pentru toate

“Viata este viteza/Nu mai poti sa te-opresti”

Nu de putine ori, cand eram la varste fragede, ni s-a spus sa ne bucuram de fiecare moment al copilariei dar noi parca mai tare ne doream sa “fim mari”.Ne intrebam adesea cum va fi sa purtam tocuri, sa folosim parfum, sa fumam trabucuri sau sa conducem masini.Ne jucam “de-a familia”, imaginanadu-ne peste multi ani, casatoriti, cu o casa mare si eventual copii.

Dar intre timp am crescut si alte lucruri au luat locul micilor nostre griji de alta data.Daca ar fi sa ma intorc in anii copilariei cred ca nu as schimba nimic din cele ce ar putea sa altereze imaginea acelei varste.

Insa as schimba multe care (nu) s-au petrecut in timpul de cand am ajuns in Bucuresti. Mi-as fi dorit sa fi mers la concertul Muse din octombrie trecut, sa ma imprietenesc mai repede cu cei din grupa (care s-au dovedit oameni deosebiti), sa vizitez mai multe muzee sau sa fi invatat din timp la statistica. Concertul l-am ratat dar ma inteleg bine cu cei din grupa; muzeele vor ramane tot acolo mult timp cat despre statistica… mai e timp s-o scot la capat 😉 .Insa nu toate lucrurile se pot recupera cand vrem noi mai ales pentru simplul motiv ca nu sunt traite cu aceeasi intensitate la orice varsta.

Concluzia: bucurati-va de toate la timpul potrivit: jucati-va cat sunteti copii, indragostiti-va in liceu si faceti tot( ei.. nu chiar TOT 😀 ) ce va trece prin cap in facultate.Pentru ca inevitabil va veni si vremea jobului , a casatoriei sau a nepotilor…

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.