3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

After-ziua barbatului

Intotdeauna am fost convinsa ca baietii sunt capabili intre ei de prietenii mult mai profunde decat fetele pentru ca daca au ceva de rezolvat de cele mai multe ori se rezolva pe calea cea mai simpla: se caftesc intre ei si apoi le trece.Fata de fete, care sunt in stare sa pastreze ranchiuna unele pe altele mult timp, inventand de cele mai multe ori pretexte stupide.

Insa ieri mi-a fost usor zdruncinata faimoasa teorie datorita unor profesor care a decis sa “celebreze” acea zi minunata( “a barbatului”, pentru necunoscatori 😛 ) intr-un mod mai practic: aplicatii pentru examene. Asadar norocosii care au partcipat la aceasta “contra-demonstratie” au fost 3 colegi de serie. Ce face majoritatea dintre noi cand suntem pusi intr-o situatie dificila de tipul “m-a scosla tabla si nu-stiu-nimic”? Este simplu: RADEM.

Exact asta au facut si ei:primul a fost scos la tabla, ceilalti au ras, la fel si cu al doilea si cand veni randul celui de-al treilea, colegii nostrii dragi au inceput sa rada si mai tare.Si ar fi fost in regula daca era amuzant; dar in ultimul caz NU era chiar deloc amuzant (si asta v-o zice subsemnata care rade din orice tampanie 😉 …so take my word) pentru ca tipul respectiv chiar voia sa inteleaga ceva din ceea ce… ar fi trebuit sa-I fie la cunostinta.Insa cel care “face misto” de cineva care chiar vrea sa invete( mai ales ca nu sunt atat de dese perioadele in care chiar vrei sa inveti 😉 ) nu joca dupa reguli. Este ciudat cum radem tare cand este scos la tabla un coleg mai glumet dar care nu are nici un habar despre materia respectiva. Radem si mai tare cand in fata salii se afla un coleg care este total pe dinafara subiectului.Dar cand ne vine randul…cand ajungem si noi “in zona inamica” si profesorul ne zambeste subtil, sala pare mai mica si observam rasetele intimidante ale colegilor, brusc nu mai pare atat de amuzant.Vreti sa stiti cum s-a terminat totul? Profesorul a zambit atotstiutor, colegii au ras in continuare, si tipul a ramas dezorientat complet.Inca o dovada ca bunul simt este o trasatura pe cale de disparitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.