3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Efectul concurența în piață

De foarte mult timp sunt pe Romtelecom. Am multe amintiri plăcute legate de ei. Îmi este dragă întâmplarea cu păcălit abonatul și nu pot uita profesionalismul lor. Așteptam hulpav momentele în care internetul pica 2-3 secunde, cât să mă scoată din aplicația online pe care o foloseam.

Acum câteva săptămâni am primit un telefon de la ei. Aveau dorința de a mă răsplăti pentru fidelitate, de a îmi oferi luna de pe cer. Le-am explicat că marchez zilele rămase până la expirarea abonamentului în calendar. “Dar haideți, că să vedeți etc …” Atunci le-am explicat cu o politețe desăvârșită că, în eventualitatea unui alt telefon primit de la ei – sub orice motiv, o să le transmit o parte din zestrea de înțelepciune orală referitoare la răcorirea sufletului a băicoienilor.

Azi am ajuns acasă, mi-au adus din proprie inițiativă un modem wireless nou. S-a dublat viteza la internet, se pare că se mai dublează pe la jumatea lui martie. Am zis că e efectul Telekom. Asta până să mă sune de la Akta cu o ofertă specială pentru televiziune. Și până să-mi dea SMS reprezentantul UPC cu o super-ofertă triple play.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.