3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Seriale Boomerang pentru toată familia

Boomerang este canalul 47 la televizorul meu, intercalat între alte programe de filme, seriale și desene animate. După schimbarea logo-ului, se pare că urmează tranziția către desene animate pentru toată familia – indiferent de vârstă. Dintotdeauna Boomerang, spre deosebire de “concurență”, a mizat  pe un amestec de desene clasice și de unele mai recente. Clasicul prinde la adulți, care își amintesc cu nostalgie de vremurile în care trebuiau ajutați ca să se poată sui pe canapea sau în pat. Clasicul prinde și la copiii de astăzi (de aia este clasic). Noul prinde mai mult la copii.

Noul logo Boomerang

Noul logo Boomerang

Întrebarea care se pune este “Ce serial din grilă este cel mai potrivit pentru a fi privit în familie ?” [mai jos aveți un sondaj, să vă puteți exprima opinia]

Din start renunț la Patrula junglei în acțiune, Garfield Show, Orășelul Leneș și Krypto. Pur și simplu nu mă atrag suficient încât să pot urmări măcar un episod complet. Inspector Gadget, Looney Tunes și Pantera Roz ocupă locul de mențiune onorabilă. Dar inspectorul este prea șters, LT este o extindere destul de reușită (nu chiar ce trebuie) a clasicelor iar pantera este prea complexă pentru copilași (da, complexă !).

Locul 3 Tom și Jerry

 Clasic. Desenul potrivit pentru o dimineață de week-end. Eu îl numesc desen de șters praful. Adică este potrivit pentru ambianța de fundal, când mai arunci un ochi spre televizor. Din păcate nu are destul magnetism pentru a capta total atenția unei familii. Știm că certurile pe telecomandă pot escalada 🙂

Locul 2 Scooby-Do

Are de toate. Acțiune, umor și mister. Întotdeauna amuzant, pe locul II din pură preferință personală.

Locul 1 Animaniacii

Desenul care este făcut pentru copii și conține glume pe care le înțeleg doar adulții. Creat să fie potrivit pentru toate vârstele. O problemă vine din dublarea postului Boomerang, o decizie care la momentul respectiv m-a nemulțumit (am rămas așa până în ziua de azi !). Uneori nu există același impact, mai ales pentru cei care au văzut cândva varianta în engleză. Am problema asta la foarte multe desene, e tragic când Scooby are vocea schimbată. Sunt băiat (aproape) mare, încerc din greu să trec peste.

Ce serial din grila Boomerang este cel mai potrivit pentru a fi privit în familie ?
Inspector Gadget
4 Vote
Patrula Junglei în actiune
0 Vote
Tom si Jerry
0 Vote
Scooby-Doo, unde esti tu?
4 Vote
Looney Tunes
1 Vote
Garfield Show
1 Vote
Oraselul lenes
0 Vote
Pantera Roz si prietenii
3 Vote
Animaniacii
1 Vote
Krypto, cainele erou
1 Vote

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.