3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Cum m-a murdărit Colon Protect

Fara legatura, dar amuzant

Fara legatura, dar amuzant

Colon Protect m-a murdărit într-un mod care în nici un caz nu are legătură cu ce ți-ai închipuit tu, cititorule, atunci când ai văzut titlul.

Eram în mașină, în drum spre o întâlnire de afaceri. Nimic exagerat, dar față de ținuta mea obișnuită eram un pic gătit. CD-ul pe care îl luasem special cu mine (muzică ce se aude bine în mașină, zgomote care îți fac urechile să sângereze – depinde pe cine ascultați) nu a vrut să meargă. Atunci am recurs la radio. Volumul sus, 100 la oră pe DN1. DJ-ul a zis ceva de nu știu câte melodii fără pauze publicitare. Nu mi-am dat seama că va urma o pauză publicitară, tocmai pentru a permite sus-amintitul șir de melodii.

Filmul evenimentului:

Două secunde de pârâit static. Brusc se aude o tanti pur și simplu stupefiată !

– Anca !!!??!!! Dulciuri ? Ciocolată ? [tonul devine dojenitor, cu accente de exasperare] Păi și constipația !?

[evident că fix atunci duceam sticla spre gură. Combinația dintre șocul provocat de țipătul stupefiat al doamnei și dojenitoarea constipație, amplificate de volumul boxelor, m-au făcut să vărs juma’ de sticlă pe mine. Apoi am rămas jumătate nervos și jumătate pe jos de râs.]

Lucrul pozitiv este că Anca nu are nici o grijă, ea folosește Colon Protect ! Prin urmare poate mânca ce vrea mușchiul ei !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.