3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Cronică de meci: Petrolul Băicoi – CS Șirna Varnița

Petrolul Băicoi a debutat în fața propriilor fani în noul sezon. Anul acesta echipa participă în noua ligă din Prahova – Superliga B (cele mai bune echipe din Liga B Prahova, după valoare, bani și bază sportivă). Practic Divizia D- sau Divizia E+, după cum privești situația.

Din păcate șirnavarnițenii (!?) mi-au stricat ziua de naștere, învingând oarecum meritat cu 2-1. Petrolul a început meciul într-un mod entuziasmant, declanșând atacuri în valuri asupra porții șirnavarnițenilor (!?) Doar lipsa paselor bune, a tehnicității și a concentrării a dus la absența golurilor.

Petrolul CS Sirna VarnitaÎnsă undeva pe la mijlocul primei reprize s-a produs magia. 4-5 pase legate la rând, un dribling ajutat de o deviere norocoasă și un șut care nu i-a lăsat speranțe portarului advers. A fost un moment în care toți chibiții din tribune au tăcut, pentru că și-au dat seama c văd fotbal. Spectatorii se pregăteau să ia cu asalt magazinul de la colțul străzii, spre a sărbători cu sămânță victoria ce se prefigura.

A venit fatidicul antepenultim minut al primului mitan. Atunci extrema dreaptă a oaspeților, cel poreclit din motive necunoscute”Cocker” de fanii oaspeților, a dejucat pasul la ofsaid făcut de defensiva noastră. Apoi a pătruns înspre lateralul terenului, deși nu avea adversari în jur. Imediat după 10 secunde și-a dat seama că nu are adversari în jur și a purces să pătrundă înspre poarta Petrolului. Aici râul, ramul, codrul etc. nu au ținut cu noi !

Mingea a sărit din cauza contactului imperfect cu un șanț de drenaj prăbușit, ceea ce a dus la executarea centrării prin rașchetarea balonului de joc cu tibia piciorului drept. Prin urmare mingea a căpătat o traiectorie lobată ce l-a surprins și depășit pe portarul nostru, care portar se bazează pe reflex iară nu pe talie. Spectatorii se așteptau la un șut direct pe poartă, dată fiind lipsa adversarilor și distanța redusă față de poartă. N-a fost să fie, în loc de minge în bălării a ieșit gol în plasa laterală.

Golul doi nu mai rețin cum a fost dat de oaspeți, deoarece era beznă și eram supărat și a fost un meci plictisitor. Trecem peste descrierea jocului, au bătut ăia pentru că și-au dorit mai mult victoria (factorul psihologic) și au dat mai multe goluri (factorul fizic).

Remarc faptul că Petrolul a început cu trei rezerve și după pauză a rămas pe bancă o singură rezervă (!) La un moment dat s-a făcut schimbare, la cinci minute după s-a accidentat un jucător de la Petrolul -> prin urmare au jucat în 10 până la final.

 

 

 

 

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.