3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Mall-ul AFI din Ploiești

Plecat cu treabă la capitală am decis să intru în noul mall AFI din Ploiești la întoarcere. Să fiu și eu prezent la deschiderea unui mall, să văd cum se face istoria, să o trăiesc în loc să o aud povestită.

În primul rând reclama cu “lumea fashion vine în centru, nu pe centură” este făcătură. Dacă aș fi centurist mai degrabă în zona AFI aș opera, e mai potrivită. În al doilea rând parcarea era mai mult decât plină. Parcase lumea și pe benzile de circulație, pe borduri, pe cărucioare – mai că mă așteptam să parcheze jeep-urile peste mașinile mai micuțe, cu dubele deasupra. 

În interior niște boxe uriașe ce provocau dureri de cap și surzire temporară, mai ales că țipa un individ în microfon. Asta nu părea să deranjeze bebelușii plimbați de mămicile lor cu cărucioarele prin mall (!) Zonele cu mâncare pline ochi, Cora la fel (promoție la tigăi ? N-am intrat, dacă am ratat tigăi la super preț mă supăr tare). Aici lumea cumpăra, în restul magazinelor trafic mare, vânzări subțire.

Se plimbau prin mall niște neni cu cipilici pe cap, am aflat că erau patronii israelieni. Mare parte din populație o reprezentau ei, cu parteneri de afaceri și neamuri și PR și etc. Mall-ul în sine mi-a adus aminte de centrul ăla comercial de lângă hale, pe linia de tramvai. La scară mult mai mare și modern.

În concluzie lume ca la urs, ursul arăta destul de bine însă nu ducea puhoiul de norod. Parcarea e mică și înghesuită, cea subterană nu știu cum e pentru că mi-a făcut un bategard semn că nu are rost să intru acolo – nema locuri. În altă concluzie AFI Palace e un mall, nimic în plus sau în minus. Surprinzător, având în vedere că toată lumea spunea că AFI este un nou mall în Ploiești 🙂

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.