3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Crosul Societății Civile 2013

Am participat duminica asta la Crosul Societății Civile 2013. Traseul a fost clasica tură de Herăstrău, vremea ideală. Aceste este un cros relaxat, desfășurat pe un traseu superb. Singurele neajunsuri sunt în primul kilometru, unde avem 2 puncte extrem de înguste – pot trece maxim 2-3 persoane în același timp. Iar când ai 800 de alergători la start se ajunge la alergat pe loc.

Am mers exact cum mi-am propus, a fost o bună verificare pentru Triatlon Challenge Mamaia de sâmbătă (am suferit o lovitură la nivel moral, a trecut vijelios Vali Bosioc pe lângă mine undeva în jurul kilometrului 3). 

Când mai erau 3 kilometri până la final am fost ajuns de un grup de trei alergători de la AITA. Mi s-a părut cunoscută alergătoarea, dar am zis că nu mai procesez bine și am continuat să trag după ei. La un moment dat ne făceau doi-trei fotografi poze – ce noroc pe mine, poate le găsesc pe net să mă dau rotund !

Chiar le-am găsit, deoarece am alergat alături de vicecampioana olimpică, multiplă campioană și medaliată mondială și europeană Ana Maria Brânză. O zi reușită !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

4 comments

  • numai lume buna in sport 😀

  • succes la Triathlon, aveti o echipa super si multi sustinatori 😀

  • 🙂 ce noroc pe tine, intr-adevar, sa alergi langa Ana Maria Branza ! O recompensa neasteptata pentru tine.
    Dar mai bine spune-mi, ca-s curioasa : la vremea care a venit deja (aia cu topirea calotei polare peste noi), mai alergi zilele astea??

    • Dragos Irimia

      am alergat pe ploaie de câteva ori. Am fost mereu pregătit – bluză de corp, fâș de ploaie, șapcă. Te uzi la picioare (eu nu alerg în pantaloni lungi) și cam atât. În rest e la fel, ba chiar scoți timp mai bun … nu știu din ce motiv 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.