3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Poker online

Dacă nu ești familiar cu poker-ul, te poți întreba de ce este atât de iubit. Ei bine există multe motive. Poker-ul este unul din jocurile care urmează adagiul “ușor de învățat, greu de stăpânit”. Fiecare tip de poker – de exemplu Texas holdem, Omaha hi sau Seven Card Stud etc, are propriile nuanțe. Diferențele dintre aceste jocuri sunt ușor de aflat, dar fiecare regulă ce diferă subtil poate afecta modul în care joci. Chiar și limitele de pariere pot face diferența.

După ce adaugi elementele sociale și psihologice ai un joc foarte interesant ce îți antrenează mintea. Dacă joci gratis la ro.888poker.com, te poți bucura de  nuanțele jocului și îl poți trata ca pe șah sau orice alt joc de strategie.

Dacă joci un turneu de poker online pe bani, ai emoția suplimentară când iei decizii de tip risc vs recompensă. Chiar dacă joci pe sume mici tot poate fi antrenant. Jucând în turnee cu premii mari este și mai emoționant.

Pentru mulți aspectul social al jocului de poker reprezintă cea mai mare atracție. Jucătorii ajung să cunoască colegii din comunitatea online de poker și se crează un sentiment de camaraderie.

În concluzie, unii oameni joacă poker online pentru aspectul social, alții pentru emoțiile oferite și unii pentru aspectul cerebral pe care îl implică jocul. Frumusețea poker-ului online constă în faptul că are ceva pentru fiecare.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.