3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Campania mea pentru Triatlon Challenge Mamaia

Triatlon Challenge Mamaia este “the one that got away”. Anul trecut am vrut să particip la triatlonul de la București, dar apa Dâmboviței mi-a dat planurile peste cap (eu nu înotam, doar alergam în ștafetă … dar sună mai bine să zic că am vrut să particip la triatlon).

Am fost la Maratonul Internațional București (proba de ștafetă), la Semimaratonul Internațional București (anul trecut cursa populară, anul acesta proba de 10.548 km), la câteva crosuri, chiar și la Prosport Midnight Run pe pasajul Basarab. Un triatlon ștafetă mi se pare pasul următor. Iată motivele pentru care vreau să particip ca alergător la Triatlon Challenge Mamaia, evident într-o echipă de bloggeri:

1. pentru experiență. Am trăit aproape toate tipurile de concurs de alergare pe pielea mea, sunt extrem de curios să văd un triatlon din miezul activității.

2. pentru competiție. Să nu credeți că am câștigat în viața mea o cursă de alergare 🙂 Vin mereu la limita dintre a doua și a treia treime. Dar este o senzație extraordinară să concurezi în același timp, pe același traseu, cu sportivii profesioniști. (notă: la Semimaratonul de anul ăsta am terminat cursa de 10 km în același timp cu băiatul de a câștigat cursa mare de 21 de km :D)

3. pentru echipă. Anul trecut în proba de ștafetă de la RBIM am obținut PB-ul meu pe 10 km. Am găsit colegii de echipă pe Twitter, încă ținem legătura.

Pentru transparență totală: într-o zi proastă alerg 5 km în 32-34 de minute, într-o zi bună scot undeva la 24 de minute.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.