3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Concert / strângere de fonduri pentru CS Aurora

CS Aurora & Club Touche

Vineri a avut loc un concert / strângere de fonduri în beneficiul clubului de rugby CS Aurora Băicoi. Probabil o premieră în istoria oraşului. A cântat Mircea Vintilă, a deschis concertul Jul Baldovin. Totul s-a desfăşurat impecabil la Club Touche din localitate. Galerie foto aici, copyright Adrian Chiotoroiu.

Iniţiativa face parte din master planul “comunitatea are nevoie de club, clubul are nevoie de comunitate”. Lucian “nea gigi” Mircescu, preşedinte-patron-uneori antrenor-deocamdată nu şi jucător, vrea să răstoarne paradigma din sportul românesc. Paradigmă care spune că un club de orice fel este susţinut de primărie/CJ/”un finanţator/patron/investitor” şi este folosit după bunul plac al respectivilor.

CS Aurora Băicoi încearcă să lucreze în beneficiul comunităţii, comunitatea începe să susţină clubul – copiii nu plătesc bani, primăria a cedat stadionul către club, copiii şi părinţii (+Petrom, alte persoane) au reabilitat stadionul, clubul este un program de incluziune socială şi sunt sigur că va participa extrem de activ la viaţa de zi cu zi a oraşului.

Aşteptăm sponsorul ăl mare care va reduce ridurile de pe faţa preşedintelui momentan nejucător 🙂

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

One comment

  • Felicitari pentru actiune!!!!! Spor in urmatoarele! Atat de rau imi pare cand aud de astfel de activitati numai dupa ce au avut loc 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.