3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

M-am reapucat de poker

De mic copil am avut contact cu poker -ul. Mă uitam cum joacă “cei mari” în serile de vară. Era fascinant să vezi poturi la lumina lumânării sau să auzi expresii marcă înregistrată gen “şi mâna greblă se făcuuuu” 🙂

Am jucat şi eu un timp, de plăcere sau pe surprize de la guma Turbo. Când m-am făcut mare am trecut pe online, există variante nenumărate. 888Poker este una dintre ele. Am jucat turnee şi mese cu miză foarte mică. Pentru mine era o modalitate plăcută de a-mi ocupa o parte din timpul liber. Mă lăsasem, dar presiunea grupului şi-a spus cuvântul. Prietenii mei joacă turnee online, mese cu miză mică şi -mai nou- mese live.

Prin urmare aud doar de AK şi cum a prins ăla cu 45 cărţi extraordinare pe flop. Despre cum live e mai frumos (normal, cu toate cele este aşa), despre strategii avanasate ale marilor jucători de poker, despre cum trebuie să joci omul iară nu cărţile pe care le ai. Dacă nu-i pot opri, atunci mă voi alătura lor. Încep cu turnee de poker freeroll, adică intrare gratis. Trebuie să-mi fac mâna până la mesele cu miză. Ne vedem la masa de joc !

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.