3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Interviu: Claudiu Dumitru, noul antrenor al CS Aurora Baicoi

Clubul de rugby CS Aurora Baicoi (site / pagina oficiala de Facebook) are un nou antrenor. Claudiu Dumitru il inlocuieste pe Daniel Petrule, cel care a facut o treaba excelenta ! Am realizat un scurt interviu cu noul antrenor, il puteti citi in cele ce urmeaza.
.
Te rog sa te prezinti. Cine este Claudiu Dumitru omul ? Si mai la obiect: Claudiu Dumitru rugbystul si antrenorul.

Claudiu Dumitru “omul” este o persoana cu un suflet bun, care niciodata nu s-a pus el pe primul loc, ci pe cei iubiti (familie, prieteni). Sunt o persoana calma si calculata, careia nu ii este frica sa recunoasca atunci cand greseste, am un simt al umorului foarte dezvoltat 🙂 Cel mai important lucru este ca sunt un familist inrait, as face orice pentru familia mea!
.
Claudiu Dumitru “rugbystul” este sportivul cuminte. Nu fumez, nu beau si in special nu pierd noptile. Dar stiu sa ies cu prietenii la un suc cand e cazul. De rugby m-am apucat din greseala. Eram in clasa a 3-a si au intrat in clasa doi barbati (Daniel Mitrea ex antrenor federal, nu imi amintesc numele celuilalt) Ei au facut o selectie, pe mine nu m-au ales fiind foarte slab la momentul respectiv. Fiind un copil competitiv nu am acceptat ideea de a nu fi selectat.
.
Prin urmare am fost la primul meu antrenament la R.C. Grivita fara sa fiu pe lista de selectie. Acolo am stat pana la varsta de 18ani, dupa care am jucat la R.C.J Farul Constanta pana la 24 de ani.
.
In prezent am placerea sa antrenez niste copii foarte talentati, care progreseaza extraordinar de mult intr-un timp foarte scurt. Copii care fac parte din “familia” C.S Aurora Baicoi. Pe aceasta cale vreau sa multumesc lui Lucian Mircescu si lui Daniel Mitrea !
.
Antrenorul Daniel Petrule nu mai este la club. Vezi munca ta ca pe o continuare a ceea ce a inceput el ? Ai idei si planuri diferite ?

Da, fostul meu coleg Daniel Petrule nu mai este la club, dar asta nu inseamna ca nu ne mai sustine ! Daca am vreo problema pot sa il sun, sa ii cer parerea. Imi vad munca ca pe o continuare a tot ce inseamna rugby si Daniel Petrule face parte din rugby. Toti antrenorii de copii ar trebui sa aiba aceleasi planuri. Noi trebuie sa cream sportivi foarte buni si nu sa avem noi (antrenorii) rezultate pe perioada scurta. Asta credea si Daniel !
.
Cum crezi ca poti tu atrage sprijinul si mai puternic al comunitatii locale pentru CS Aurora Baicoi?
.
Parintii isi vad copiii mai sanatosi, mai cuminti, mai disciplinati si cu rezultate mai bune la scoala. In aceasta situatie  nu au cum sa nu sustina rugby-ul. Lucian pregateste o serie de proiecte care ne vor aduce si mai mult suport!!
.
Care sunt provocarile lucrului cu cei mici ?
.
In primul rand sunt mici 🙂 Pur si simplu au de 100 de ori mai multa energie decat mine si Lucian la un loc. Dar te fac sa te simti foarte bine atunci cand dau o pasa buna sau un placaj si vezi ca munca ta da roade !
.
Care sunt obiectivele in plan sportiv pentru CS Aurora ?
.
Nu avem planuri marete, nu vrem sa castigam campionate si cupe acum. Pe noi ne intereseaza sa o luam treptat cu tot, sa nu bombardam copiii nostri cu informatii inutile si sa avem cati mai multi copii la club. Si daca se poate sa trimitem cativa pe la un lot reprezentativ.
Ce parere ti-au lasat jucatorii pe care i-ai gasit la club ?
.

Toti, chiar toti, mi-au lasat o impresie foarte buna. Sunt cuminti, disciplinati si foarte dornici de a invata ce inseamna fenomenul pe nume rugby.

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.