3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Niciodata nu e prea tarziu sa …

Expresia “niciodata nu e prea tarziu” este larg folosita. Chiar excesiv si fara rost. Adica stiu sigur ca e prea tarziu sa devin handbalist profesionist, de exemplu. Sau Mihai Petre.

Totusi exista si lucruri nefacute la timpul lor care se pot invata/face. Pe aceasta logica voi lua, incepand cu ziua de maine, cursuri de inot. Prima si ultima mea lectie de inot a avut loc in anul 1992 (plus minus un an), la mare. A durat aproximativ 30 de secunde, timp in care am admirat frumusetile subacvatice ale Marii Negre. De atunci nimic, in afara de faptul ca era sa ma inec la Costinesti (stiti voi, e o groapa spre stabilopozi, nici 186 de cm nu te salveaza acolo 🙂 deoarece are apa cam 187 de cm 🙂 )

De mult vreau sa invat, mai ales de cand m-am apucat de alergat. Inotul ca activitate complementara, ca o forma de relaxare (si tortura, am inteles ca e FOARTE greu) care sa nu solicite saracele articulatii mai mult decat este cazul. Faptul ca exista un bazin de inot didactic la Campina a contat mult. Faptul ca il cunosc pe (poate) cel mai bun instructor de acolo a fost decisiv.

Mi-am cumparat slip, casca si ochelari. Arat ca un sudor 🙂 Instructorul mi-a spus ca se poate invata un inot decent, de placere, in 10-12 sedinte de o ora. Asta daca nu mi-e frica de apa. Cu frica de apa se duce chestia in 20 de ore.

Vad maine ce si cum, dar va spun: asa emotii nu am avut nici in prima zi de gradinita ! Iar partenerii mei de curs vor fi umiliti rapid de Dragos “Delfinul”. Bine, aia sub 8 ani, cei de 8-12 ani sunt prea buni. Dar vine el si 2014 !

PS: observati cum am dat link spre magazinul online detinut de firma la care lucrez. SM Manager, urca vanzarile pana la cer !

 

 

 

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.