3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

TREBUIE sa faci bani din blog !!!

Asta e paradigma: ai blog ? FA BANI CU EL ! In cele ce urmeaza voi demonstra ca este o paradigma eronata. Practic sunt Darwin 2.0, Copernicus reloaded.

Blogul este un hobby. Omul are si alte hobby-uri in afara de blog, care consuma bani si nu aduc nici un leut. Spre exemplu eu joc volei.

Am o pereche de adidasi cumparata special pentru 2 ore de volei pe saptamana, o pereche de genunchiere, consum benzina ca sa ma deplasez la sala si dau partea mea pentru a plati inchirierea. 100 de lei adidasii (sa zicem ca atat sunt :D), 35 genunchierele, benzina scumpa, la sala dau intre 10 si 20 de lei (in functie de cati ne strangem). Anual vine spre 1.000 de lei (nu schimb adidasii si genunchierele anual, dar am zis 1000 de lei pentru efectul dramatic). Bani scosi din aceasta activitate = 0 (zero)

Blogul ma costa la vreo 150 de lei pe an + un pic mai mult timp investit. De ce vrea lumea sa scoata bani ? Pentru ca nimeni nu scrie ca tine ! Si e usor ! Si companiile iau bon de ordine ca sa fie cat mai in fata la aruncat bani in tine !

In alta ordine de idei, in zilele noastre scrisul la kil este foarte prost platit. Pentru ca oricine o poate face, nu doar tu,

PS: cand am inceput postul chiar speram sa existe o insiruire logica de idei 🙂 Imi cer scuze.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

4 comments

  • am blog din placere, il actualizez cu pasiune, cuprinde diverse (articole interesante primite prin mail, recomandari, constatari, apeluri animalute etc), nu l-am creat ca o sursa de venit iar daca ar iesi ceva as dona pentru cauzele animalutelor …

  • Când un hobby devine aducător de foloase materiale, devine o afacere … şi nu ai ce face … TREBUIE să faci bani din blog! 🙂

  • Daca vei primi o oferta tentanta, ai s-o refuzi?

    • Nu. Ideea era si este ca banii nu sunt scopul principal al acestui blog. Daca vin datorita unor posturi senzationale, nu ma supar. Daca nu vin, nu ma supar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.