3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Sportul local

In Baicoi sportul e precum inghetata iarna, adica nu prea exista. Totusi avem CS Aurora Baicoi, singurul club de rugby din Prahova, doua echipe de fotbal in liga 5-a (a 2-a judeteana), se mai fac antrenamente la volei, la handbal.

Despre o parte din aceste activitati ciudate voi scrie pe SportLocal.ro O platforma de UGC (nu cizme, User Generated Content). Adicatelea oamenii scriu despre sportul din batatura lor, sportul nefiind definit ca “fotbal si alte chestii”. Cu detalii si informatii complete va asteapta patronul Cristi.

Eu as merge mai departe cu ideea. Hai sa iesim din casa si sa mergem la un meci al echipei locale (sau din cea mai apropiata localitate). Nu conteaza foarte mult sportul, sigur gasiti ceva care sa va atraga.

Eu merg de doi ani la meciurile echipelor locale de fotbal (Forza Petrolul Baicoi ! 🙂 ) De doua zile mi-am dat brusc seama ca joc volei din anul 2000 (!) si n-am vazut un meci de profesionisti. Asa ca am gasit echipa din liga A2 Tricolorul LMV Ploiesti – cat de curand merg la meci !

Evident ca Tricolorul este singura echipa de volei la nivel de seniori din judetul Prahova. O singura echipa de rugby, una singura de volei … vreo 130+ echipe de fotbal in ligile judetene (!)(!)(!)

 

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

One comment

  • boi si eu ma simt prost ca nu am fost sa vad ale meciuri decat cateva de fotbal….poate facem un “meet” ceva si mergem mai multi :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.