3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Unde alerg în 2013

Anul aproape trecut am alergat un schimb de ştafetă la Maratonul Internaţional Bucureşti, crosul Societăţii Civile (o tură de Herăstrău) ca pregătire şi prima mea cursă – cursa populară din cadrul Semimaratonului Internaţional Petrom.

În 2013 îmi propun să alerg mai departe, deoarece mai repede nu se poate 🙂 Aşadar mai mulţi kilometri pentru mine. Data anticipată pentru Semimaratonul Internaţional Petrom este 19 mai. Acolo voi alerga cu Adrian în proba de ştafetă (10.55 km faţă de cursa populară de 3.5 km anul ăsta). 

Crosul Societăţii Civile rămâne clar pe listă, mi-a plăcut foarte mult. Iar la Maratonul Internaţional Bucureşti voi alerga, dacă rămân sănătos şi voios, semimaraton. Adică 21.0975 km în loc de 10.55 km.

Două aspecte de evidenţiat. Deşi apare că am alergat doar 3 curse în 2012, vă rog să ţineţi cont că am făcut undeva la 400+ km ca pregătire pentru ele. Al doilea aspect: drumul nu minte, e un prieten foarte bun care vorbeşte întotdeauna sincer cu tine. Iar acum, în perioada asta, îmi spune că sunt un pic gras şi că încep să gâfâi după câteva sute de metri 🙂

Aşadar pe undeva tot de la zero plec. Doar că nu este un zero barat, au rămas urme de pregătire şi convingerea că se poate. Bonus: caut o cauză locală pentru care să alerg. E frumos că îmi fac damblaua, ar fi ideal să şi ajut ceva/pe cineva prin asta.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

2 comments

  • Felicitări pentru 2012 și mult succes pentru 2013!

  • Ia stai un pic : deci tu ai personalitate multipla, Dragos, tocmai te-ai dat de gol. Cum adica daca ramai ‘sanatos si voios’? Pai noi nu te stim de voios, te stim de taciturn ‘acid’. Deci numa’ cu noi ai vrut sa fii asa! 🙂
    Sa fii sanatos, Dragos, ti-am mai declarat admiratia pentru ceea ce ai reusit in plan sportiv anul asta, multa bafta si cu proiectele viitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.