3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Lucrez la Sport Suport

Dragi cititorule,

De aproape două luni am început să lucrez la Sport Suport. O firmă care aduce şi vinde echipamente şi materiale sportive. Avem (a se observa pluralul acesta) exclusivitate în România pe brand-urile Kempa (brand dedicat 100% handbalului, magazin online gata) şi Uhlsport (brand dedicat 100% fotbalului).

Deasemenea aducem prin furnizorul nostru francez Casal echipament şi materiale pentru handbal, volei, rugby, fotbal, baschet şi în general orice este legat de colectivităţi sportive. Mai un Adidas, un Asics, chiar şi Mizuno la adidaşi de alergare, Mikasa la volei etc etc. De la fluiere la echipament pentru sala de forţă, de la tabele de marcaj la racordaj pentru rachete de tenis de câmp.

Ca idee: HCM Constanţa, HC Odorhei, Oltchim, Asesoft, CSM Ploieşti, CSM Bucureşti etc etc

Aproape m-am obişnuit cu ritmul de lucru, sper să revin la posturi mai multe. La calitate sunt împăcat, dorm bine noaptea.

PS: Puteţi da comandă printr-un comentariu, fac mega-reduceri 🙂

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

2 comments

  • felicitari si da!! scrie mai mult! 😛

  • bafta cu job-ul, eu din octombrie incepind nu m-am obisnuit cu noul meu ritm, ceea ce se simte. Au sa-mi creasca dioptriile si am sa uit total sa ma distrez. Daca o tin tot asa am sanse sa vin la tine sa-mi faci o reducere la echipamente sportive pt persoane total iesite din forma. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.