3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Am avut produse Lactag în teste

Bloggerii primesc chestii în teste, se întâmplă tot felul de “vai azi am primit la muncă un coşuleţ cu păpuşa de pe Disney Channel care poate dansa în cap, ce gest drăguţ !” Ei bine cel mai citit şi cel mai apreciat şi cel mai singurul blogger băicoian a primit în “teste” nişte produse lactate (eu sunt blogger-ul cu ‘cel mai’ din enumerarea precedentă, să nu existe confuzii) Scopul fiind ca eu să servesc produsele şi să-mi dau cu părerea în mod sincer (cârcotaşilor, deja aţi încruntat sprânceana 🙂 ) despre ele.

Aşadar m-am organizat pe patru puncte, ca să iasă treaba treabă.

1. Cum am ajuns să primesc produsele

Mi-a scris Andreea Burlacu că rebranding al unei firme de lactate, că dacă vreau să primesc mostre să văd ce şi cum. Pe partea de “şterge mail-ul” aveam argumentul că nu o cunosc personal pe Andreea. Pe partea de “zi da” aveam argumentul suntem prieteni pe FB şi arată bine 🙂 + consumator destul de serios de lactate. Am zis da, a venit curierul special – un domn cu mustaţă. Gata.

2. Ce este Lactag (pe plan băicoian) ?

Lactag este o firmă din Argeş. După ce am citit pe site-ul lor că sunt din Argeş mi-am dat seama de lact+AG egal Lactag. Se pare că au o tradiţie de peste 50 de ani. Prin Băicoi nu ştie nimeni de ei (am întrebat rude şi prieteni, unul n-a ştiut ce este Lactag), deşi am găsit un magazin care vindea brânza lor Făgăraş. Pe la Carrefour urmează să ajungă … deci mister total.

3. Despre ambalaj şi preţ.

Ambalajul cel rebrănduit este frumos, asta dacă te interesează ambalajul şi te uiţi atent la el. Modern şi retro, cam mic. Într-un raft imens, alături de alte firme, nu iese în evidenţă sau chiar poate ieşi în evidenţă într-un mod neplăcut. Albul prea alb nu e bun în cazul ăsta 😀 La preţ nu am ce spune, poate revin când văd toată gama de produse în magazine.

4. Proba gustului.

Defalcat pe produse, în ordinea consumării lor:

a. iaurt 140 g – peste cele 2 firme pe care le consum în mod uzual, dar nu cu mult peste Ca…na.

b. brânză Făgăraş – nimic deosebit, am 2 firme mai bune la gust.

c. smântână – a pus-o mama în mâncare, şi-a făcut treaba. La smântână nu fac diferenţa la gust între principalii producători. Aşadar e locul 1 la egalitate cu toată lumea.

d. Sana – excelentă !

Prin urmare, dacă aş găsi produse Lactag la raft aş lua Sana cu siguranţă. Nu ar ajuta cifra de afaceri, eu mănânc o Sana pe lună. Poate iaurt (deşi nu cred că au cu fructe, un mare minus în opinia mea !!!) dacă au promoţii gen 7+1 gratis , smântână pe considerentul că am deja o relaţie specială cu această companie 🙂 🙂 🙂 – altfel nu. Brânză Făgăraş clar nu.

Cam atât, sper că am trecut cu brio peste acest moment istoric în viaţa blogosferei băicoiene. Dacă da …. lăsaţi lactatele să vină la mine !

PS: mă gândesc că asta cu “Lăsaţi lactatele să vină la mine” e mult mai bună ca titlu …

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.