3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

La baschet cu mini Asesoft

Echipa bloggerilor prahoveni (ploieşteni şi-un băicoian) a disputat un meci contra copiilor din programul Asesoft Junior. Am învins cu 58 la 50, destul de greu. Ţineţi cont de faptul că media lor de vârstă era pe la 13 ani ! Deci se mişcau mult mai bine decât noi, cu media noastră de vârstă pe la 26 de ani, asta doream să subliniez 🙂 Nu încercam să diminuez epicitatea (oare există cuvântul ?) victoriei. Trebuie să precizez că ne-a ajutat foarte mult un puşti creţ luat cu împrumut de la Asesoft junior, că noi eram cinci fix şi de la o vârstă …

Cum a fost pentru mine

Eu susţin programele de sport pentru copii. Din acest motiv am spus că vin la meci când m-a interpelat electronic Bogdan. Chiar dacă baschetul nu e sportul meu. Nu din cauza înălţimii, ci pe considerente de alergare multă în intervale de sprint. Oricum, acesta urma să fie primul meu meci disputat la două coşuri, cu arbitru, scor şi … reguli 🙂

Am ajuns cu ceva ajutor la sală, m-am echipat, m-am încălzit. După 10 minute de aruncat mingea la coş am reuşit primul coş. Teoria mea este în continuare că mingea era prea mare şi coşul prea mic. În timpul meciului am alergat ceva, am stat pentru prima dată pe bancă pe la mijlocul sfertului 4. M-am apărat la un băiat de 13-14 ani care era aproape cât mine de înalt.În plus se mişca bine şi dacă îi lăsam un pic de spaţiu puncta imediat. Am şi fost umilit la un moment dat, când am sărit să blochez aruncarea, el m-a aşteptat să cobor şi pe urmă a aruncat.

Până la final am terminat meciul cu:

14 puncte (8 dintre ele frumoase – 2 stop-şuturi, un coş pe contra-atac şi unul de aproape 3 puncte), 6+ pase decisive, 12+ recuperări – pe motiv de înălţime.

Zeci de ratări (dintre care aruncarea peste coş şi peste panou şi aproape în tavanul sălii rămâne la loc de cinste în istorie), câteva pase greşite şi o apărare … aproximativă în unele momente adică în majoritatea timpului.

Pe partea medicală: degetul mic de la piciorul drept jupuit complet de piele. Îţi trebuie o inteligenţă vie ca să porţi adidaşi noi când ştii că vei alerga mult. Degetul mare de la mâna dreaptă a făcut buba (entorsă cred că îi zice). Am avut palma umflată şi bandajată două zile, acum a rămas vânătaia aferentă şi o durere micuţă în deget.

În concluzie mai vreau.

Fuseră cu mine: Bogdan MVP Cojocaru, Kriogen, Adiţă, Vienela+soţul, Ana+soţul, Haos.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

3 comments

  • Și mie mi-a plăcut! Mă bucur că ai venit și sper la o participare mai mare la meciul revanșă.

  • tu esti sincer, dar nu duci in fapt concluzia pana la capat :
    mai vrei fiindca pentru tine special data viitoare se vor aduce vreo 2 asistente, doar asa, de siguranta. 😉
    Cand mi-a spus Aditza ca ati castigat nu mi-a venit sa cred. Dar el nu-mi spusese ca ati imprumutat un jucator de la Juniori. Daca ma mai interesez si dintr-o a treia sursa cine stie ce mai aflu? :))
    p.s. si, la final ai verificat cosul si mingea, sa te convingi daca da sau ba? 😉

    • Am câştigat cu greu, ne-a ajutat faptul că ei şi-au rulat tot lotul. Aveau lot, nu erau fix 5 ca noi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.