3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Sindromul “arbitru”

Azi am fost la meci. Petrolul Băicoi – AS Emi Pop Vulturii Proviţa de Sus. În minutul 40 Proviţa avea 3-0, Petrolul avea 2 centrări prin spatele porţii. Un jucător de la Petrolul Băicoi prinde un şut pe poartă, portarul respinge în lateral, alt jucător de la Petrolul este pe respingere, portarul îl faultează, centralul dictează penalti.

Dar fanionul tuşierului e sus, aşa că arbitrul de centru dictează ofsaid. Aici începe circul. Spectatorii înjură tuşierul (cred că voi începe o listă de înjurături, am material din belşug), jucătorii din teren ameninţă tuşierul cu bătaia, jucătorii de rezervă îl fac nesimţit, antrenorul îl ia la bani mărunţi.

Pentru o fază în care este foarte posibil ca tuşierul să fie nevinovat, la scorul de 3-0 pentru oaspeţi, când echipa ta nu poate lega două pase. Aşa este de fiecare dată, arbitrul e de vină. Nu lipsa banilor, nu faptul că nu faci antrenamente, nu jucătorii slabi. Arbitrul.

Meciul din Europa League, comentatorul ProTv “este aruncare de la margine pentru germani, cel puţin aşa arată arbitrul”. Hai să-l lăsăm în pace şi să învăţăm să centrăm din alergare ! Cu acest mic gest vom ajunge departe !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.