3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Egoism. Blog. Eu.

Am încercat un titlu pe sistemul “Eat. Pray. Love” Ştiu că e un film, nu ştiu despre ce sau cu cine. În multe momente sunt în situaţii uimitoare, în general pozitive, de cele mai multe ori ciudate, uneori fantastice. În loc să fac poze îmi bag în minte fiecare detaliu, în special reţin chestii pe care lumea nu le vede. Pierzi multe detalii pentru că nu te uiţi, n-au gură să strige.

De exemplu hainele pentru bebeluşi. Până să nască verişoara mea nu ştiam că există raionul bebeluşi. Acum îl vizitez de fiecare dată, în speranţa că găsesc ceva drăguţ pentru aia mică. Raionul a fost acolo tot timpul, trecem pe lângă el tot timpul. Acum îl văd, atunci nu-l vedeam.

Aşadar multe situaţii rămân doar pentru mine, închise undeva adânc, sub lacăt. Pentru că am fost acolo şi nu sunt în stare să redau totul prin cuvinte, aşa că ce rost are să mă apuc ? Şi sincer nici nu vreau să împart. Vreau să ţin totul pentru mine. Oricât de banal a fost acel ceva este imposibil ca toate condiţiile să fie îndeplinite exact la fel şi să iasă ceva identic. Adică am ceva unic. Şi îmi e bine aşa.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.