3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Citat inspiraţionalo-motivaţional pentru FaceBook

Pe FaceBook se poartă citatele inspiraţionale, motivaţionale şi inspiromotivale. Alea la care lumea spune “aşa e / cât de adevărat” în loc de “asta fac eu mereu”. Mă rog, o discuţie pentru altă ocazie.

Alergam eu singur (colegu’ a fost absent pe motiv de alarme false la maternitate :D) şi mă gândeam la vrute şi nevrute. Altfel nu ai cum să treci peste 10 ture singur. Şi am ajuns la concluzia că trebuie să compun un citat din ăsta, să nu fiu eu ultimul fraier.

Chiar atunci era să-mi rup piciorul din cauza unei denivelări. Mă uit înspre adidaşi, zic “ce bine că sunt ăştia şi nu alţii, că eram pă jos acuma” (eul meu vorbeşte cu “pă” şi cu “acuma” din nu ştiu ce motiv). Zic ce mişto e când ai un lucru nou, cât de mult îl îngrijeşti. După o perioadă uiţi de el şi treci la altceva. Aşadar laşi ce iubeşti, te muţi la altceva. Poate după o perioadă regreţi …

Mi-a venit citatul emoţional în momentul ăla ! Voi rupe FaceBook-ul în două ! Sunteţi pregătiţi ? (poate ar trebui să întreb “eşti pregătit” :D)

Adidaşii buni te scapă de picioare rupte !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.