3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Spiritul meu olimpic

În acest post mă voi lăuda fără ruşine. Continuaţi lectura pe propria piele.

Jocurile Olimpice pă interneţi au fost: poze cu “like şi share dacă”, steaguri cu url-uri de bloggeri pe ele şi astfel participă bloggerii la Jocuri (cuum?), live tuiting în loc să se uite liniştită lumea la TV etc. Fiecare a încercat să tragă JO în grădina proprie, că doar publicitatea neplătită e cea mai bună.

Între timp eu am băgat câteva zeci de kilometri, mi-am îmbunătăţit timpul pe 10.6 km cu aproape 2 minute, pe 4 kilometri am făcut record personal 2 zile la rând. Azi, inspirat de cursele de sprint (îi venerez pe alergătorii de distanţă, dar sprinterii sunt senzaţionali), am decis să alerg o cursă de 400m.

M-am încălzit un pic şi am pornit. După 100 de metri eram rupt. La 200 de metri am început să văd steluţe. Până la 300 de metri am strâns din dinţi, abia am ajuns. Pe ultima sută am avut un dialog cu picioarele mele “hai sprint, e linia dreaptă !” Ele răspundeau  “de unde atâta sprint idiotule ?! Eşti un bou, ai crezut că eşti Kirani James. Când colo eşti un tip normal !!”

Timpul a fost 1:19:mărunţis. Finala olimpică a fost câştigată cu 43:94. Morala: dacă vă cuprinde spiritul olimpic ieşiţi şi faceţi un pic de mişcare. Restul e gargară.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.