3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Importanţa contorizării traficului pe blog

Acest blog foloseşte Google Analytics pentru monitorizarea, contorizarea şi analiza calitativă a traficului. De ce este important să măsori traficul ?

Să luăm Facebook ca exemplu. Acolo nu ştii câţi oameni îţi văd profilul, câţi îţi văd pozele sau comentariile. Şi te trezeşti că o cunoştinţă, întâlnită fortuit pe stradă (de exemplu poţi fi fortuit cu un pistol la tâmplă să o întâlneşti, nu-i aşa ?), spune “am văzut pe Facebook că tu …”

Pe blog ai monitorizare. Iar în momentul în care sare traficul peste 10 persoane pe zi (dintre care una tu şi 9 veniţi aiurea din google pentru că nu au habar cum să-şi formuleze căutarea) poţi lua o pauză de 2-3 luni. Astfel eşti sigur că ce pui aici doar aici rămâne.

Cu plăcere !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

3 comments

  • :)))))))) Deci blogul e cel mai sigur mod de a ne pastra secretele.
    Multam fain Dragos, chiar nu prinsesem o portie buna de ras pe ziua de azi !
    p.s. cred ca exista totusi si pe fb o aplicatie care iti arata cine iti vizualizeaza pagina, generatoare probabil de noi virusi facebook-isti.

    • “who has seen your profile” sunt aplicatii de tip malware-injector, care in prima faza te lasa fara accent la cont, iar ulterior chiar si fara banii din banca.

      Ce e trist, este faptul ca de cele mai multe ori avertizarile sunt puse pe bloguri (am facut asta mereu cand a aparut un atac nou), dar cum spune Dragos, cine sa vada?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.