3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Adidas Marathon 10 – primele impresii

Adidas Marathon 10Alerg de 2 luni şi un pic. Echipamentul folosit la alergare este destul de sumar: adidaşi, pantaloni scurţi, tricou. Partea cea mai importantă fiind adidaşii, cei care protejează picioarele. Până ieri foloseam nişte Kappa sport. Sport, nu pentru alergare. I-am cumpărat pentru că vin de la o firmă cunoscută, pentru că au fost foarte ieftini şi pentru că alergam puţin de tot (şi acum alerg puţin, dar mai mult).

Începând de ieri am o pereche de adidaşi de alergare: Adidas Marathon 10. Kappa vor rămâne pentru volei. Am alergat în Adidas Marathon 10 doar 4 km, aşadar primele mele impresii sunt doar … prime impresii.

+ (plusuri) reduc şocurile pe care le simţi în picioare, sunt incredibil de uşori, parcă te împing un pic de la spate (să nu fie entuziasmul de vină), arată foarte bine (ştim că nu contează cât alergi, nu contează cât de repede alergi – contează cum arăţi în timp ce alergi) Trebuie să spun că sunt pentru alergători neutral, cu un arc normal sau foarte înalt al piciorului. Eu ştiu că am arc înalt, în rest am mers “la noroc”.

– (minusuri) mesh-ul superior nu asigură o ventilaţie corespunzătoare. În Kappa îmi transpirau picioarele ceva de speriat. La proba din magazin Adidas Marathon 10 se simţeau foarte bine, credeam că am aer condiţionat în picioare. La 4km n-a mai fost aşa. Sunt peste Kappa, dar nu cu mult. Partea bună e că tălpica din interior are nu ştiu ce tehnologie şi nu permite piciorului să alunece. Un minus potenţial este reprezentat de durabilitate: nu ştiu câţi kilometri pot duce, sunt atât de uşori ! Adidas spune că duc 20 de mile (32 km) pe săptămână. Revin cu această informaţie după ce mai bag material.

Una peste alta sunt mulţumit. De fapt sunt încântat de ei. Din păcate tot eu trebuie să depun efort 🙂

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

7 comments

 • Sunt foarte tari. Vreau si eu 😀 (caci si eu alerg de ceva luni, din pacate doar la sala).

  Bafta cu alergatul in continuare!

  • Dragos Irimia

   Bănuiesc că alergi pe bandă. Eu nu pot aşa ceva, am nevoie de spaţiu deschis 🙂 Dacă dai pe la Ploieşti într-un weekend, poate punem la cale o alergare. De mult vreau să alerg pe bulevard, mi se pare un loc ideal !

   Adidaşii de alergare sunt la reduceri în perioada asta, poate găseşti ceva şi mai tare 😀

 • sa-i alergi sanatos !
  Daca imaginea e chiar cu adidasii tai, cred ca i-ai fotografiat direct scosi din fabrica : sireturile sunt mai albe decat sosetele din reclamele la detergenti. 🙂

 • Vezi că dacă nu-i uzi, se rup! 😛
  Să-i porți sănătos și să-ți aducă locul 1!

 • Poti sa divulgi si pretul? Nu de alta, dar vreau sa fac o comparatie cu o firma necunoscuta, insa care pare sa produca calitate mai mare decat brandurile cunoscute in RO.

  • Dragos Irimia

   i-am luat din Budapesta. În lei au fost 260, dar cu reducere de 50%. În România (mall Ploieşti) erau la 330 de lei, tot la reducere.

 • […] exprimam aici primele impresii despre Adidas Marathon 10 de la … Adidas Acum am mai pus 70 de kilometri la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.