3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Colectează selectiv bre

Să începem cu un exemplu personal care, după mintea mea, are legătură cu subiectul într-un plan eminamente metaforic. Acasă, în şifonier, am pantaloni scurţi. Aceşti pantaloni scurţi sunt grupaţi în trei categorii: de ieşit în oraş, de purtat pe acasă, de purtat în cadrul variatelor activităţi sportive pe care le desfăşor (adică alergare şi volei). E bine aşa, ştiu unde sunt şi de unde îi iau. Prin urmare aranjarea selectivă merge, deci şi colectarea selectivă e bună.

Dacă eşti posesor de blog (nu neapărat blogger), ai campania Blogal Initiative (au şi bannere) la dispoziţie. Citez:

– Campania se desfasoara la punctele de colectare între 25 iunie si 28 iulie.
– Punctele de colectare selectiva din orasele care participa la campanie se gasesc aici http://www.ecoromambalaje.ro/harta_colectare_selectiva.php (*Ploieştiul e pe listă)
– Cei care vor aduce la punctele de colectare minim 10 deseuri de ambalaje vor primi un tichet răzuibil pe care va scrie fie “Castigator” (pix din carton reciclat, un evantai, o bratara reflectorizanta pentru biciclisti, o minge de plaja, un frisbee, magneţi de frigider) sau “Continua sa colectezi selectiv“. Toate tichetele razuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie inscris pe siteul www.colecteazaselectiv.ro sau trimis prin SMS la 1899.
– Marele premiu este un Ford Ka, ce va fi castigat prin tragere la sorti dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe colecteazaselectiv.ro sau care trimit SMS la 1899

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.