3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Să-ţi spun de ce te-am sunat

Doborât de căldură / canale tv schimbam / lovit de inspiraţie / pe Antena 3 mă opream. Dădeau o ştire despre un avion prăbuşit la Cornetu (parcă), lângă Clinceni. Fiind “breaking news” nu exista specialist de serviciu (deh azi este sâmbătă). Aşa că îl sună pe Nils ‘Snickers’ (nu ştiu cum se scrie numele de familie şi nici energie pentru google nu am. Snickers merge bine, sunt mândru !)

Tanti din studio “Bună ziua Nils ! Să-ţi spun de ce te-am sunat. S-a prăbuşit un avion la Cornetu, lângă Clinceni. Nu ştim cine era la manşă (iniţial am scris ‘la volan’ doh), nu ştim exact unde s-a prăbuşit, nu ştim dacă sunt victime. De fapt nu avem informaţii despre accident. Ce ne poţi spune ?” Nils era buimăcit, ce putea să spună ? Până la urmă s-a legat o conversaţie.

Băi cât de greu e la televiziune ! Stai liniştit acasă, serveşti o limonadă şi ŢÂRRRR telefonul. “Bună ziua, eşti în direct. Bagă 5 minute despre noul tatuaj al Georgetei de la trupa Pisicuţele roz-bonbon.” Îmi aduce aminte de faimosul “Scoateţi o foaie de hârtie !” Măcar noi ştiam ce oră avem. Bine, nu toţi şi nu tot timpul.

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

One comment

  • :))) pe om il cheama complicat, intr-adevar. Eu inteleg mereu Smecher, ceea ce mi se pare ca i se potriveste de minune.
    In plus, omul putea sa peroreze mult si bine, chiar doar la provocarea unui zbor despre o prabusire. Nu doar ca are limbarita, dar a mai fost si pilot de avioane, se pare de F16, din celea de … era sa zic de vanatoare americane. 🙂
    Ma rog, canicula si la mine, ma intelegi tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.