3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Sunt rău ?

Adi Minune valoare maximaMomentul acela când, în loc de “am scris şi eu despre chestia X”, bag un “a scris şi Dragoş Irimia despre chestia X”. Cu link la 3ditorial.eu (ştiţi voi ce mare blogger face aşa ceva ? Cred că se predă exclusiv şi fără număr la conferinţele de social media blabla, de aia eu nu am aplicat această metodă până acum.) Ei bine, cel mai mare greu blogger prahovean în viaţă, îşi dă link la persoana a treia. Să-i fie de bine. Iar participanţii la concursurile sale să ia notiţe !

Acest gest îmi aduce aminte de ziua alegerilor. Antena 3, reportaj la Ştefăneşti cu Adi Minune. Reporteriţa era aplecată, dar tot se chinuia să ţină microfonul atât de jos. “Adi de ce ai venit să votezi ?” “Adi Minune a venit să voteze doar aşa. Adi Minune crede că sunt toţi praf. Şi oricum Adi Minune a dus-o bine mereu. Că Adi Minune a muncit să facă bani, indiferent de regim. Atât a avut Adi Minune de spus.”

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , ,

4 comments

  • Dar despre „uite ce eveniment face XYZ și link către nevasta proprie care nu este XYZ și n-are treabă cu evenimentul respectiv” ce părere ai? Tot la conferințele de „special media” se învață oare?

  • Nu stiu daca e din cauza orei matinale… dar, bro, n-am inteles nimic…

  • hihihi, eu am priceput cu marele blogar local, desi ora e matinala.
    Si vazusem si reportajul cu Minunatul cu disocierea lui.
    Acum insa fiecare cu formula de autoadresare proprie, in functie de nivelul de megalomanie personala.
    Sa stii ca si eu ma adresez cateodata catre mine cu cate un apelativ, dar nu pun link public 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.