3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Vişina la puterea … politică

Gris cu lapte si dulceata de visinena: am vrut să pozez propria farfurie cu griş, dar să mă ridic de la masă ca să iau telefonul cât timp am grişul în faţă … Nu se face aşa ceva !

Acum cinci zile mă întorceam de la alergat. În parcul din localitate (cel plasat vizavi de cimitir şi lângă benzinărie, rai al hoţilor de tobogane din plastic) se odihnea metafizic Vlăduţ. Am oprit, am vorbit un pic, am dat să plec. “Ce pleci mă, ţi se răceşte grişul ?” Această replică a declanşat o dezbaterea emoţionantă pe marginea subiectului griş cu lapte.

Comunicat de presă. Băicoi săptămâna trecută, sâmbătă sau joi. Vlăduţ şi Dragoş au organizat o bancă din parc dreptunghiulară pe tema “Grişul cu lapte – modalităţi de prezentare în farfurie şi de servire”. La dezbatere au participat reprezentanţi ai oraşului Băicoi, ai societăţii civile şi ai autorităţilor locale (a trecut o maşină de poliţie pe stradă). După alocuţiuni întâmpinate cu ropote de aplauze şi după sesiuni de întrebări puse de publicul spectator s-a ajuns la concluzia că grişul cu lapte merge cel mai şi cel mai bine cu dulceaţă de vişine !

Asta că tot n-a mâncat Mihaela vişine pe 2012. Să se mute dară la Băicoi, unde luăm subiectul foarte în serios ! Sursa imaginii e o pagină cu reţeta pentru această delicatesă.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

6 comments

  • Eu inca poftesc la acel gris cu lapte dommnu Irimia. Nu v-ati indurat sa ii dati un telefon si tovarasului dvs. de dezbateri politice din parc si sa-l invitati la un gris cu lapte si cu visine. RUSINE!!!! RUSINE sa va fie tovarase Irimia.

    • Dragos Irimia

      Tovarăşe ! Până m-am gândit eu să vă invit la o mică degustare, grişul era istorie.

  • Na ca ai imbinat ceva de la mine cu ceva de la Mihaela. Eu am scris acum cateva zile despre grisul cu lapte facut de mine, iar Mihaela intre timp a mancat visine. S-a laudat ea la mine. Hai ca poate facem un PH-GrisCuLapteMeet pe viitor daca tot avem pofticiosi de asemenea desert printre noi.

  • Superrr ! In afara de like-ul dat imi permit sa sustin ideea lui Aditza : PhGrisCuLapteMeet suna bine de tot. Si-abia o sa putem sa fim cu totii etichetati, cu temei, papa-lapte 😉

  • “cred ca suntem destul de mari sa vorbim fiecare in dreptul nostru Mihaela”

  • Ai o leapsa la mine pe blog daca vrei sa o iei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.