3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Jurnal de campanie (VIII): PDL Băicoi loveşte ‘sentimental’

Trebuie să vă liniştesc, PDL Băicoi există încă ! Doar că sunt cu albastru în loc de portocaliu şi le este ruşine să mai scrie PDL pe afişele/tricourile/(pungile) electorale. Cunoaştem motivele care au dus la această situaţie. Eu salut schimbarea şi mesajul transmis prin ea “poate aşa îi păcălim din nou pe fraieri“. Vă rog să vă aduceţi aminte vorba din popor ‘Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba.’

Mai departe. Consilierii locali PDL (actuali şi cei care se vor pe viitor) au decis să organizeze Cupa Seniorilor pe 27 mai. Citez din Gazeta de Băicoi:

Cel de-al treilea eveniment, de o încărcătură emoţională deosebită, este “Cupa Seniorilor”. Este vorba despre un meci demonstrativ, între două selecţionate formate din fotbalişti amatori din localitate. Cupa este menită a evoca, a aduce aminte, a rememora perioada de glorie fotbalistică a oraşului Băicoi, localitate care a dat fotbalişti de primă mână, ce au evoluat, de-a lungul anilor, la echipe mari din România.

Un eveniment de o josnicie caracteristică deosebită. De ce ? Pentru că PDL (şi PNDC, care a fost absorbit după alegeri) promiteau echipă de fotbal de senzaţie la Băicoi în campania din 2008. Câţi bani au băgat consilierii locali PDL în Petrolul Băicoi ? 0 (zero) Câţi consilieri locali PDL au dat pe la un meci de fotbal în aceşti patru ani ? 0 (zero) Practic consilierii locali PDL sunt motivul pentru care rememorăm glorii, în loc să ne bucurăm de (barem) o echipă în D. Să fiu corect: USL şi celelalte partide au băgat tot 0 (zero) lei în fotbal.

Credeţi că exagerez şi evenimentul are “o încărcătură emoţională puternică ?” Citez tot din articolul apărut în Gazeta de Băicoi (sunteţi gata?!):

Evenimentul nu va fi un simplu meci, ci va mai conţine şi o petrecere câmpenească, cu mititei, bere şi multă voie bună.

Să nu uite cei de la PDL seminţele ! Eu îi admir pentru grija pe care o poartă băicoienilor: întâi hrănim sufletul cu un meci de fotbal, apoi ne ocupăm de burdihan cu mititei şi bere => (NU) o să trăiţi bine încă patru ani ! Vă recomand să mergeţi la eveniment, să vă distraţi şi să serviţi 2-3 mititei stropiţi cu bere. Iar pe 10 iunie să spuneţi NU! partidelor şi să votaţi Dragoş Andrei Irimia la Consiliul Local Băicoi.

NB! Petrolul Băicoi e în liga a 5-a, deci divizia E.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.