3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Fac social media pentru CS Aurora Băicoi

CS Aurora Baicoi rugbyÎncepând de astăzi mă voi ocupa de activitatea în social media a clubului de rugby CS Aurora Băicoi. Ce înseamnă asta ? Înseamnă că voi posta materiale pe rugbyBaicoi.ro (site-ul oficial) şi că mă voi ocupa de pagina de Facebook, precum şi de contul de Twitter.

Dacă nu aţi dat like sau follow până acum … NU EZITAŢI ! 🙂 CS Aurora Băicoi, singurul club de rugby din judeţul Prahova, vă aşteaptă pe net şi la stadion !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

7 comments

 • Să nu uiți de campania electorală…

 • Face parte din campanie 🙂 , sper!

 • polimedia.us/fain

  Fac social media pentru CS Aurora Baicoi – 3ditorial…

  Bai… am ris….

 • Cartile spun ca personalitatea unui om se formeaza inca din copilarie.Foarte frumos din partea ta ca le asiguri acestor copii promovarea pe internet (cine stie, poate vreodata o sa ai si tu de castigat din asta).In felul asta poate ca si alti parinti care nu ar sti unde sa isi inscrie copii intr-o echipa sportiva se vor orienta mai usor si ar avea avantajul ca ar fi chiar la ei acasa.
  In legatura cu reactia celui(dupa felul in care a formulat reply-ul cu siguranta e baiat)care a lasat ultimul coment probabil ca multe lucruri in viata pentru el sunt de ras (daca are ceva mai bun de zis sau de facut macar sa isi gaseasca si poante mai bune).
  Fainut site-ul,felicitari inca o data!(nu stiu daca tine de campania electorala si nici nu ma intereseaza prea tare atata timp cat se face ceva in orasul nostru)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.