3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Invitaţie Let’s Do It Romania pentru Ploieşti

Bloggeri ploieşteni liberi mâine la 10:00 ? Let’s Do It are nevoie de voi.

Luni, 07.05.2012, Casa Corpului Didactic, Ploiești

Echipa județeană Let’s do it, Romania, organizează în ziua de luni 7 Mai 2012, începând cu ora 10,00, la Casa Corpului Didactic, o sedință de informare legat de ziua 12 Mai. Aici vor fi invitați ONG-urile prahovene, elevii și studenți, precum și bloggeri din Prahova.

Scopul principal al întâlnirii este acela de a mobiliza oamenii și de a creiona planuri de acțiune cât și sarcini pentru fiecare voluntar, precum și stabilirea alături de bloggeri a modului de a primi feedback pe întreaga activitate, inclusiv în cadrul organizării din ziua Z.

În data de 12 mai 2012 România este reprezentata pe harta mondială a Let`s Do It, World, zi în care vor mai participa la campanie țări precum Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia.

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, echipa “Let’s Do It, Prahova” își propune să atingă un nou target, dorind să strangă un număr cât mai mare de voluntari activi care să ia parte la acțiunea socio-ecologică și să acopere un numar cât mai mare de zone „curate”, pe care să le readucă la viață din punct de vedere ecologic, vizual dar și spiritual.

Pe această cale facem apel la spiritul dumneavoastră civic pentru a ne susține în demersul nostru și de a mobiliza un număr cât mai mare de persoane.

Cu cele mai bune gânduri echipa Let’s Do It Prahova !

Pentru detalii și confirmări:

Alexandru-Daniel Bontea – 0721.637.003

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.