3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Campaniile săptămânii pe refresh.ro

După cum (poate) ştiţi am organizat Băicoi Photo Walk. După eveniment au apărut reacţii pe Twitter de genul “a fost fain, trebuia să fim la campaniile săptămânii în blogosferă”. Am luat net-ul la puricat, m-am documentat şi am aflat că pe refresh.ro este o rubrică “Campaniile săptămânii în blogosfera românească“. Zic na – cum să intre acolo o amărâtă de chestie făcută la Băicoi ?

Singurele criterii pe care le îndeplinea Băicoi Photo Walk erau 1. a fost cu bloggeri 2. a fost în România 3. a avut în spate un brand chiar mare. De aici se rupe filmul. Cum să stai lângă campania “doi bloggeri au văzut un film şi au scris despre el” ? Un album foto mişto pe o pagină de produs cu 9.000 de fani (acum sunt 10.000+) păleşte pe lângă “un blogger a dat un voucher / o carte” sau “un blogger a testat o maşină”.

Păi ori muncim şi adunăm (aproape) toate campaniile săptămânii în blogosfera românească (unde românească nu înseamnă 2-3 oraşe), ori spunem pe faţă cum se prezintă situaţia “campaniile săptămânii în blogosfera formată din persoane pe care le cunosc şi cu care mă am bine SAU iniţiate de brandu’ care trebuie :D” Sunt doar un pic montat, dar îmi trece. Sper că o luaţi drept critică din aia … constructivă. Dacă nu vreţi aşa mă puteţi face hater şi s-a rezolvat problema. E mai elegant şi e la modă.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

2 comments

 • Se promovează între ei, nu au nici un interes și beneficiu să promoveze niște blogări mici.

  În toată prietenia de suprafață pe care o afișează a-listării ăștia, e doar o chestie de interese, ca în majoritatea lucrurilor, pentru că așa-s oamenii. Așa văd eu relația ăstora.

  Nu există lucruri făcute din plăcere, cum am făcut noi acest photo walk(asta am simțit eu), doar pentru beneficii personale.

  Poate nu am îndreplinit în totalitatea criteriile, cum spunea și Vali, dar vorba ta, e mai simplu să promovezi un blogăr cunoscut care a realizat marele eform banal și s-a dus la un film, o activitate destul de normală și pentru o persoană care nu scrie pe un blog.

  În concluzie, n-am nevoie să ajung pe refresh. Câte evenimente vei organiza(sau alt prahovean), eu voi încerca să fiu prezent mereu (dacă sunt invitat desigur :D) din plăcere și nu voi aștepta niciodată ceva în schimb.

  • Dragos Irimia

   Facem în continuare, nu-i problemă. Trebuia să punctez chestia asta, aşa am simţit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.