3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Doicin, las-o jos că măcăne !

Bogdan Doicin, scutierul cavalerului tăvii rotunde Haotik, scrie pe blogul „personal” chestii SEO. Pentru el personal = găsesc lista cu cele mai căutate cuvinte/expresii şi scriu folosindu-le din abundenţă. Un mod josnic de a face trafic, în opinia mea de creator de conţinut neinjectat 🙂 (că tot e la modă apa din carne).Mă rog, treaba lui, nu ăsta e subiectul actualului post.

Luni scrie Vali despre Petrolul. La câteva ore apare post scris de Doicin, în care combate punctual ce spune Vali (!) Am ridicat problema „de ce nu ai dat şi link, să vadă lumea ce combaţi ?” Am înţeles, din răspuns, că nu a combătut postul ăla, că a vorbit despre o serie de articole etc. Cu această ocazie am căpătat şi insight în mintea unui autointitulat alfabetalister de Prahova:

„nu prea sunt articole calitative de de sport la care sa fur. Si in niciun caz din Prahova.”

Iată cum se pune problema. Nu că nu vrea să fure, dar nu are de unde ! Vai de capul vostru de creatori de conţinut sportiv, nu sunteţi în stare să scrieţi ceva ce merită furat de Bogdan Doicin ! Ruşine !!!

na: I-a răspuns foarte bine Dragoş Pătraru

M-am liniştit când am aflat că în Prahova stăm bine la capitolul tehnologie. După cum arată postul “rescris” de Doicin (Cum să extinzi durata de viaţă a bateriei smartphone-ului tău), pornind de la conţinut original creat de DevHell (Cum să prelungeşti durata de viaţă a bateriei smartphone-ului tău). Bravo DevHell, ai articole de calitate ! Cred că sunt prea aspru, două coincidenţe sunt doar două coincidenţe. În plus toată lumea ştie că DevHell e mult sub Bogdan Doicin în ceea ce priveşte cunoştinţele tehnice. Proprietarii blogului tech zic că e hoţie + jaf + un drum mare, învinuitul zice că nici vorbă. Pe cine să crezi ? 😀

În lumea lui băiatul face mare succes. În lumea normală e doar un ins care dă cu jula. După care nu recunoaşte nimic. Şi eu îl critic fără motiv, că doară cu un furtişag suntem toţi datori.

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.