3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Băicoi: Ciprian Stătescu candidează pentru un nou mandat

Ciprian Statescu primar BaicoiE oficial, Ciprian Stătescu candidează pentru un nou mandat de primar. Anunţul a fost făcut de Roberta “număr-bine” Anastase, în cadrul unei conferinţe de presă (bine, pe 14 martie, scuzaţi întârzierea). Primarul anunţase mai devreme, prin intermediul oficiosului Gazeta de Băicoi, că va candida.

Conform PH-online.ro Ciprian Stătescu are 62% intenţie de vot în sondaje. Un scor bun, care reflectă schimbările în bine produse în Băicoi. Sper că aceste schimbări în bine vor include, cât de curând, şi unul din obiectivele “astupare cratere str. 23 august / canalizare str. 23 august / asfaltare str. 23 august etc.”

sursa foto observatorulph.ro

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

10 comments

 • Alexandru Maracineanu

  Mult noroc la alegeri 🙂

 • GOGU de la cizmarie

  Merita un vot numai pentru ce a facut cu spitalul. Fara el Spitalul Orasenesc Baicoi ar fi fost istorie.

 • Multa bafta !!!

  • Era absolut necesar sa candideze .De asa oameni avem nevoie.Orasul nostru s-a schimbat atat de mult!S-au realizat atatea intr-un mandat!Sincer spun ca ar fi fost o mare pierdere pt Baicoi daca dl Ciprian Statescu nu ar mai fi candidat……Multi,foarte multi il vom sustine!Bafta si putere!

 • PE BANII CONTRIBUABILILOR CU ZECIUALA DE RIGOARE…
  POATE DA SI AMANUNTE TOV CEAUSESCU DE BAICOI.
  ASTEPTAM RASPUNS…

 • Dorin Butaru

  Cat de nesimtit sau jegos poate fi cineva ca om sa trimita copii pe strazi care sa arunce prin curtile oamenilor hartii despre diverse persoane ,poate adevarate si diverse aliante , respectiv USL-UNPR? Nu sunt membru la nici un partid dar ma gandesc ca parinte , cum sa trimiti niste copii sa arunce hartii cu acuzatii foarte grave , repet poate adevarate , copii care fug pe strada si tin printurile ascunse sa nu fie descoperiti sau vazuti de cei rai?
  Daca cei rai ii prind si patesc cine stie ce?
  Domnule primar sau viitor primar , aveti copii?
  Ce primar puteti fi in continuare daca puneti copii in pericol?
  Nu meritati sa fiti Parinte , Primar este mai putin decat atat.Parintii mei va respecta , cred doar din impresii sau auzite.Ar trebui sa vina sa va intrebe de la protectia copilului pana la procuratura .Mi-a parut rau ca din intamplare am trecut astazi prin Baicoi . Sa va fie rusine! Dorin Butaru

  • Dragos Irimia

   ar trebui să adresaţi aceste cuvinte cui trebuie. Eu doar am anunţat că domnul Stătescu va candida din nou. Personal candidez ca independent la postul de Consilier Local şi nu am aruncat hârtii în curţile oamenilor. Doar mi-am lipit câteva afişe, în locurile delimitate în acest scop.

 • Dorin Butaru

  Referitor la sustinerea voastra fata de spitalul din Baicoi , tatal meu sa dus acum doi ani cu o raceala si a luat in spitalul din Baicoi gripa porcina din cauza mizeriei din acest spital.
  Doamna director la trimis pe tata acasa sa moara ca nu mai au e sa ii faca….. nu au gasit nici macar o salvare .Dupa o luna de chinuri a reusit sa scape cu viata de la Matei Bals din Bucuresti , timp in care ma ruga doamna director de spital de la Baicoi …sa nu o dau …in gat la Minister ca le inchide spitalul.
  Aceasta este alta reusita?

 • Ce a făcut Ciprian Stătescu? Mai nimic pentru cetăţenii Băicoiului! A făcut acele pavele şi borduri, atât de obişnuite pentru toţi primarii PDL, de care, bineînţeles, nu avea nevoie nimeni, dar au intrat în buzunarele primarului şi ale oamenilor lui foarte mulţi bani publici (din banii plătiţi de noi, contribuabilii, desigur). Şi ca să fie cetăţenii ,,mulţumiţi” până la capăt (adică păbubiţi cu vârf şi îndesat), cei care au făcut bordurile au dărâmat acele refugii din tablă, cu băncuţe, din staţiile de microbuze, în care se adăposteau călătorii de ploaie sau de soare. Le-au dărâmat, dar nu le-au mai făcut la loc, ca să stea oamenii în ploaie, să-i ude până la piele, aşteptând mijloacele de transport. Asta nu l-a împiedicat însă să-i oblige pe şoferii de microbuze să-i pună figura pe geamurile maşinilor, pentru a-i sfida, probabil pe călătorii care tocmai se urcau, plouaţi ca vai de ei, în microbuz.

  Şi a mai avut şi alte ,,realizări” Stătescu. A făcut tot felul de petreceri (de fapt, pomeni electorale), tot din banii dumneavoastră desigur, pentru anumite categorii de cetăţeni, alese anume de el, pentru a-i momi să voteze pentru el. Pentru că mai sunt şi alţi bani de furat, să-şi termine vilele domnul primar şi să-şi umfle el conturile. După ce veţi citi aceste lucruri, poate vă veţi mai gândi înainte de a vota şi veţi vota pe cine trebuie.

 • statescu?,statescu? il veti vedea sigur alaturi de cei care sunt certati cu legea in modul cel mai grav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.