3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Băicoi Photo Walk

 

Baicoi

În data de 10 martie, începând cu orele 15:00, am deosebita plăcere să vă invit la un #BăicoiPhotoWalk ! O incursiune în tainele oraşului, o viziune obiectivă asupra Băicoi-ului (obiectivă în sensul de “văzut prin obiectiv” 🙂 ). Aştept manifestarea interesului vostru în comentarii, pe reţele sociale, prin mijloace de comunicare audio-video sau prin Poşta Română.

 

Traseul:

pentru această ediţie inaugurală am ales un traseu relativ scurt, traseu ce acoperă foarte puţin din Băicoi. Practic acesta este un eveniment test şi (sper eu) baza pentru viitoare întâmplări plăcute. Aşadar punctul de adunare este liceul din localitate. De acolo vom urca până la biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Drumul e scurt şi oferă vedere la DN1. Apoi urcăm încă un pic şi dăm peste primărie, peste Clubul Copiilor Băicoi, peste o ruină de parc care conţine o ruină în interior. Cine ştie … poate ne aventurăm un pic în Cotoiu :D, avem şi singura intersecţie semaforizată din Băicoi (semafoarele nu sunt pornite, dar au fost cândva 🙂 )

Ajunşi în acest punct de interes maxim avem de luat o decizie simplă, prin vot democratic: fie mergem direct la Steel să servim ceva rece, fie mergem mai pe lung şi vedem sonde şi nişte munţi acoperiţi de zăpadă în depărtare. (1 km vs 2,7 km)

Cum ajung la Băicoi, la liceul ăsta ?!

Din Ploieşti este simplu de ajuns. Maxi-taxi spre Băicoi pleacă din staţia de maxi-taxi de la nord. Ajungeţi acolo cu tramvaiul, coborâţi la penultima staţie (cea de după Interex). Maxi-taxi de Băicoi are în geam destinaţia 😀 şi STM scris mare pe maşină. Biletul este 5 lei (parcă atât e). Ajunşi în interiorul maşinii îi spuneţi şoferului că vreţi să vă lase “în faţă la liceu”. Îi mai aduceţi aminte la 15 minute după ce aţi plecat la drum. Şi aţi ajuns, bravos !!! Cred că sâmbăta maxi-taxi pleacă la jumătate de oră, aşadar pe la 14 şi 10 ar cam trebui să fiţi în staţie.


Vizualizaţi Locaţiile mele salvate pe o hartă mai mare

 

Urmează detalii (sper eu … savuroase) !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

One comment

  • […] Băicoi Photo Walk este sâmbăta asta. Acum cu foarte muuuult optimism, adus de Pufuleţii Gusto. Avem un concurs foarte tare ! Fiecare participant la photo walk va alege cea mai optimistă poză, care trebuie să cuprindă combinaţia Băicoi + pufuleţi Gusto. Eu am început deja să lucrez la idei, la regie şi costume […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.