3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Trei persoane înecate în Bucureşti

Zapada cat casaZăpada cât casa din ultimele săptămâni face victime în capitală. Doar ieri trei persoane au murit din cauze de înec. Prima persoană încerca să traverseze o străduţă laterală. O eroare de judecată în ceea ce priveşte adâncimea peliculei de apă care acoperea strada s-a dovedit fatală.

A doua persoană servea un covrig cu susan pe marginea drumului. Din nefericire un autovehicul 4×4 ce se deplasa regulamentar a stropit cu o cantitate semnificativă de apă şi zloată chiar în momentul în care persoana noastră se pregătea să muşte sănătos din covrig. Înecul s-a produs instantaneu.

A treia persoană a ridicat capul pentru a se uita după un elicopter ce survola zona. Din cauza soarelui zăpada de pe blocul din apropiere s-a topit şi a căzut fix în capul persoanei noastre, care stătea gură cască. Deces pe motiv de înec. Vă vom ţine la curent cu evoluţia situaţiei.

sursa foto

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

One comment

  • Alexandru Maracineanu

    Eu zic ca pentru situatiile de mai sus (fie fictive, fie reale) este vinovat Butnaraski ala, ca are drepturi de autor pe groapa inghetata, pe covrig si pe zapada topita.

    P.S. Sa nu mai folosesti cuvantul zapada, fara sa il citezi pe el, ca are drept intelectual asupra lui.
    Si nici apă ca pe ala am eu. Ai inteles?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.