3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Experiment anti-haotik

Haotik nu baga haterii in seama. Haotik a fost in vacanta, pe partie straina. Haotik a facut un experiment in vacanta: a programat tweet-uri pentru ca haterii sa reactioneze, asta in timp ce el era pe partie, in vacanta.

SOC ! Eu am desfasurat un contra-experiment in aceiasi perioada. Am vrut sa arat ca il fac pe haotik sa reactioneze fara sa-l jignesc. Sa reactioneze chiar daca era in vacanta, pe partie. Asa ca pe 8 februarie (parca) am lasat un comentariu pe blogul lui haotik. In comentariu i-am explicat frumos ca greseste in ceea ce spune si ca nu a inteles situatia. Dupa cateva minute comentariul meu a fost sters. Dupa alte cateva minute haotik ma anunta pe Twitter “haotik@wavenro @3ditorial nu mai comentati niciodata pe blogul meu, oricum le voi sterge oricat de pozitive ar fi comentariile.”

Bonus: pe 6 se certa cu @sorinake. Pe 9 NU il baga in seama pe @wavenro. Tot pe 9 emitea intelepciune: “din orice vreau sa scot trafic, bani, celebritate. De fapt bani ca mi se rupe mie de principile voastre morale de pe plaja din Miami” sau “asta inseamna sa fi destept: “@wavenro@ZDZero dacă nu știai,@haotik e obișnuit să facă bani, trafic etc pe munca altora.”” Pe 10 facea teasing catre hateri. De ce ? Pentru ca altfel acestia nu intrau pe blog ca sa-i citeasca postul 🙂 Si pentru ca trebuia sa fie sigur de 2-3 unici. Altfel isi strica omul vacanta degeaba …

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.