3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Semihater: Pretenaşul haotik latră

Motto: „Am dreptul la o părere şi am dreptul să îmi exprim acea părere.”

O persoană pe care nici nu mă mai obosesc să o numesc HAOTIK zice că i-am atacat – vezi Doamne – clientul. Clientul ăla care îi oferă lui o sală de conferinţe pentru seminarii workshoporuite de bl(e)ogăreală. Confuzia care este ? Eu am spus că, în opinia mea, seminariile alea nu sunt o idee bună. Nu am zis că sala respectivă e zugrăvită naşpa, că nu ştiu ce firmă îi dă sala sau de ce sau că „haha ia uite ce nasoli sunt ăia. Îi dau sală lui haotik hahaha”, nu mă interesează dacă are sală, nu i-am interzis să facă seminarii workshopuite … nici nu ştiu cine îi dă sala 🙂

Deci haotik minte când zice că i-am atacat clientul. De fapt el suferă de impotenţă logică şi nu poate face distincţia „ăla nu plăcut idee la mine şi spus părere” / „ăla zis contra ideee mea ? ăla zis înjurat la mine şi la clent (rezultă) ăla zis contra să dea sală la mine nu fost frumos” Pentru că (nu-i aşa ?) NUMAI el, din atâtea miliarde de oameni, are DOAR idei geniale.

Eu unul mă minunez în continuare. Cum poţi băi să crezi că tu nu greşeşti ABSOLUT DELOC ? Că ce spui tu aia e MEREU ? Pretenaş … eşti supărat că cineva a vorbit contra unei idei propuse de tine (na: cu argumente, nu cu înjurături) ?!? Pretenaş … ştii cum se numeşte când nu e toată lumea de acord cu fiecare cuvinţel pe care îl rosteşti ? Sau cum se numeşte când nu toate ideile tale sunt geniale şi nemaipomenite ? Se numeşte normalitate pretenaş.

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , ,

3 comments

  • Poate mă înșel, deși poate nu, dar după mega-anunțul haotikului DOAR noi 2 i-am oferit feed-back. Tocmai noi 2 care nu am fi fost invitați. Bun, rău feed-back-ul respectiv a fost singurul pe care l-a primit. Niciunul din acei mulți posibili participanți nu s-a îndurat să spună ceva, orice.
    Cât despre „haotik minte” stai liniștit că în mintea sa haotikă el nici nu-și dă seama că face asta. Și asta nu-i o scuză!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.