3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Hater de blogosPHeră: Pişcot media (ep. ZeList)

Haotik, Doicin şi alţi bloggeri prahoveni iau foarte în serios topul ZeList. Dacă urcă o poziţie practic au apucat divinitatea de un crac. Nu insist pe irelevanţa ZeList (o hatereală ordinară asta cu irelevanţa ZeList !) ci pe altceva.

Oare nu este important şi relevant modul în care urci în acest clasament ? Oare nu trebuie să urci pentru că alţii apreciază conţinutul tău şi astfel îţi dau link ? Ba da. Acum studiu de caz: Haotik, cel mai mare blogăr prahovean (la categoriile kg, gură, nesimţire, ipocrizie şi încă vreo două-trei).

Punctaj iniţial: 3,028

Fără linkuri din posturi participante la concursurile (“campaniile”) desfăşurate pe blog şi fără menţiuni pe lista ‘angro’ de participanţi la un “eveniment/conferintă”: 1,8514

Fără cei mai 2 hateri prahoveni: 1,662454 => ce bine e să ai oameni care îţi amintesc cât eşti de … special şi de … talentat. Iar imaginea negativă creată e un pic peste punctajul ăsta infim pe care îl oferim. Oricum punctele astea tre’ să dispară, haterii sunt irelevanţi.

Fără link în blogroll de la cei care participă la concursuri pentru stick(s)uri şi care cred că astfel vor putea influenţa ‘juriul’:  1,528354

Deci jumate’ din relevanţa lui nea caisă vine din: dat stick(s)uri pe blog către fomişti + prezenţa fizică la ‘evenimente’ (atât !)+ link de la oamenii care îi spun cât e de ‘relevant’ şi că ar trebui să schimbe un pic. Prin părţile esenţiale 🙂

Fără pomeni şi băgat în seamă ca maimuţa, judecat doar prin prisma conţinutului, relevantul nu mai pare atât de relevant. Lumea nu îi prea dă link (deloc) pentru a răspunde unui articol sau pentru a comenta asupra a ceva ce a spus … suspect. Întrebare: dacă ar scrie ca un om normal, fără să bage tâmpenii doar ca să agaţe fraieri din google, oare ar mai face record de trafic după record de trafic ? (Bine, dacă nu ar mai face record de trafic nu ar mai scrie că face record de trafic şi astfel ar pierde 40% din subiectele abordate pe blog :d)

Haotik despre top 5 bloggeri prahoveni în ZeList: „Au iesit din top 5 hateri blogosferei prahovene semn ca a fi hater nu aduce de loc un credit de imagine si incredere in fata celorlalti” – aha deci haterii au ieşit din top 5 bloggeri prahoveni în ZeList pentru că hatereala nu aduce credit de imagine şi încredere. Poate fac un concurs pe blog. Aşa se castigă încredere şi imagine. Deşi nişte inşi ar spune că aduce a cerşit şi prostit proşti 😀 Nu e aşa ! E … pişcot media 2.0 frăţie !

NB! nici aşa nu e cel mai bine clasat blog din Prahova în ZeList. E momentul ca stick(s)urile să se dea de trei ori peste cap şi să se transforme în iPaduri J

NA1: nu am scăzut din punctaj menţiunile “a participat la blogmeet”, nici link-urile de la nevastă -că nu sunt tot facut din gheaţă. Nu am scăzut nici link-urile din blogroll-ul celor care merg cu el la ‘evenimente/conferinţe’ şi de aia îl au acolo.

NA2: e creare de conţinut de calitate (pe sistemul “content is king” învăţat de haotik la conferinţe fără număr) când faci concurs cu premiu 2-3 chestii şi găseşti 3-4 fraieri care să participe. Să nu vă aud că ziceţi altfel ! Proştilor irelevanţi care esteţi !!!

NB! voi reveni cu precizări despre “top bloggeri prahoveni în ZeList”. Interesante precizări, după capul meu.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.