3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Întrebare … în plic

VeloVoices SweetsExistă un site numit VeloVoices. Este un blog scris de fani ai ciclismului, despre ciclism. Au şi pagină de FaceBook. Pe această pagină au avut un concurs drăguţ: dacă participai la un sondaj despre Tour Down Under aveai şansa de a câştiga un pachet de biscuiţi 🙂 Am avut noroc şi ieri am primit prin poştă o pungă cu dulciuri (biscuiţii şi poşta nu se împacă).

Evident această experienţă m-a făcut să mă întreb. O întrebare din categoria “dileme existenţiale” clasa “cum adică ninge ca-n poveşti ?”. Aţi trimis vreodată o scrisoare ? Bine, trebuia să încep prin a menţiona că scrisorile sunt un mijloc de comunicare pe care oamenii încă îl folosesc. La origine poşta nu e pentru plătit facturi. Personal am trimis ‘scrisori’ pe vremea când participam la concursuri gen Divizia Fantastică. Concursuri organizate de marile ziare de sport de la noi. Puneam dolari fantastici în plic (nişte cupoane decupate din ziar) şi mergeam la cutia poştală. 

O scrisoare adevărată, gen “Noroc Costică, eu sunt bine, ai mei la fel, la Băicoi ninge, tu ce mai faci ce mai zici ?”, nu am trimis. Un lucru pe care plănuiesc să îl remediez. Cândva.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.