3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

13 comments

 • Tare ăla de pe la 0:47=))

 • Banc: În România e atât de frig încât maneliştii îşi încheie ultimii nasturi la cămaşă.

  Nu e nici un banc, este furt intelectual de pe butnaraski.ro

  • Nu am vizitat butnaraski.ro A fost pus de un prieten pe FB, de acolo l-am preluat. Nu avea trecută nici o sursă.

 • Probabil intentionezi sa stergi “bancul” de mai sus, sunt sigur ca nu ai mentine un material care nu-ti apartine, odata cu revendicarea acestuia. Cred ca ar fi cel mai corect mod de a negocia situatia.

  Multumesc

 • Alexandru Maracineanu

  @butnaraski – si de unde plm stiu eu ca ai scris tu asta? Eu am scris asta prima oara pe blogul meu. Tu ai luat de la mine. Mare c***t a facut ca a scris un banc. A zis ca l-a scris el? Mai duceti-va dracu si voi cu drepturile voastre ca ma disperati. Ai facut un cacat, ai drepturi de autor pe el. L-ai inregistrat undeva? Arata-mi ceva palpabil ca iti apartine. Eu zic sa nu mai folosim cuvantul “banc” ca iti apartine si ala. Hai sa negociem situatia! Furt intelectual. Acum cauta site-urile cu bancuri si da-i in judecata ca ti-au furat proprietatea.

 • 1.Iti poti da seama cu un simplu search pe google
  2. Chiar cautam site urile de bancuri si statusurile de facebook.
  3. Mananci cacat cu o foarte mare pofta. Nu inteleg care e amestecul tau in toata povestea asta, am discutat cu tine candva? Care e blogul tau? manelelaiv2012.ro ?

 • In locul tau as incerca sa vorbesc mai frumos, chiar daca sunt din capatul celalat de tara si joc fotbal pe maidan in timp ce restul lucreaza si produc bani. inevitabil dau si peste melteni de tepa ta, cu 20 de cuvinte in vocabular si cu foamea in gat. La cat esti de prost ar trebui sa-ti fie revocat dreptul de a respira. Refuz sa ma cobor alaturi de tine in troaca porcilor, motiv pentru care inchei aici conversatia.

  • Alexandru Maracineanu

   Habar n-am cine esti si nici nu ma intereseaza. Cat legat de injuraturi, eu zic ca nu e nici o diferenta intre limbajul meu, respectiv al tau, drept pentru care iti spun ca te-ai coborat deja in “troaca” in prima replica. In locul tau as manca “c***t” mai putin (expresia ta) si n-as mai incerca sa devin popular prin faptul ca plang pe alte site-uri ca mi-au furat textele. Si legat de cum imi demonstrezi tu mie ca ai vreun drept pe marele furt intelectual “Iti poti da seama cu un simplu search pe google” esti slab rau. Nu ai cum sa demonstrezi ca tu ai scris aia primul si probabil ca nici nu ai scris-o tu primul:)

   P.S. Cine joaca fotbal ma? :)) M-ai cautat pe FB? :)) Bravo ma:)) Intelectualule=)

 • Alexandru Maracineanu

  Dragosel.. am incercat. Am zis ca bag si eu raca.. Facem cancan .. etc:)) Vine lumea ca la teatru.. N-a mers:)) Pacat:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.