3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Hater de blogosPHeră: azi despre workshop-urile lui haotik

După cum probabil ştiţi (mă refer la voi, blogări prahoveni) haotik vrea să facă workshop-uri/seminarii/sală pentru bloggerii prahoveni. Adică pentru toţi în afară de mine (Vali a primit derogare !?) Ideea este, evident, genială. Dar nu o pot lăsa să treacă fără să o atac. Nu e vina mea, aşa am primit ordin.

1. Dom’le eu nu sunt invitat. Mi s-a comunicat acest lucru foarte elegant la blogmeet. “fac să fie pentru toată lumea. Tu nu eşti invitat.” Motivul oficial este “pentru că le ştiiiii tu pe toate !” Acuma eu nu pricep. Dacă eu le ştiu pe toate nu ar trebui să vin la seminariile astea ca să predau, să împărtăşesc celorlalţi o fărâmă din vastele mele cunoştinţe ? Doar zic.

2. Citez

“Si atunci raspunsul meu este pentru ei, bloggerii care nu s-au nascut deja invatati si le stiu pe toate, asta e si motivul pentru care nu am vrut anumiti oameni pe lista de participanti la Blogging for Fun, workshopul pe care trebuia sa-l fac in decembrie.”

Apăi aceşti bloggeri nu s-au născut învăţaţi dar le ştiu pe toate. Să mai zică lumea că nu funcţionează învăţământul românesc ! Scuze pentru acest punct 2, a fost tentaţia prea mare. Îmi plac mingile la fileu, fără blocaj.

3. ideea să vorbească câte unul, să înveţe unul de la altul pare promiţătoare. Îmi permit totuşi să aduc o critică: redundanţa. Şi altă critică: ne cunoaştem deja. Dacă am o problemă specifică ştiu cui din blogosPHeră trebuie să îi dau mail sau telefon sau DM.

4. problemele de prin ograda noastră sunt lipsa de consistenţă, lipsa de conţinut de calitate, lipsa de conţinut punct, sila mare să ieşi din casă 5 minute şi să găseşti un subiect inedit, măcelărirea limbii române cu zâmbetul pe buze etc. Probleme pentru care nu îţi trebuie workshop gen. Îţi trebuie doar nişte voinţă, nişte dorinţă, un pic de putirinţă, mâna pe tastatură des, mâna şi ochiul la corectat şi mai des. Altfel ne facem palat cu turnuleţe şi 10 băi dar dormim cu calul pe jos, în sufragerie.

PS: la punctul 4 mă declar vinovat la fix patru probleme din cinci. Sunt hater şi cu mine.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , , ,

13 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.