3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Oferta “specială” de la Romtelecom

O “campanie” de promovare a ofertei de sărbători de la Romtelecom: până la 31 ianuarie ai Pachetul Anului “Variat” cu telefonie fixă, net de până la 100 Mb şi Dolce cu până la 62 de canale (+ un telefon fix cadou + router wireless) cu doar 59 de lei pe lună TVA inclus, dacă eşti client nou sau dacă eşti în ultimele 3-6 luni de contract. Comanzi online Pachetul Anului şi poţi câştiga unul dintre cele 1000 de premii (3 excursii în Italia, 65 dă blendere şi 1000 de reţetare). Contractul trebuie să fie încheiat pe 2 ani.

Eu am comandat deja pachetul anului “Extra”, un pachet la care ai mai multe canale TV. Şi vă pot spune din propria experienţă următoarele detalii neplăcute:

1. viteza net-ului – este de PÂNĂ LA 100 Mb. La adresa mea duce DOAR 10. Aşadar Grigore din Bacău se dă cu 100, eu mă dau cu 10, amândoi plătim la fel. Intraţi pe site şi verificaţi disponibilitatea serviciilor la adresa voastră.

2. preţul – preţul pachetului anului “Variat” este de 13,45 euro cu TVA, unde un euro este 4,3853 lei. Dacă un euro ajunge la 8,76 vei plăti dublu. Chestia cu 59 de lei este mai mult pentru reclamă.

3. receiverele – nu sunt incluse în tariful lunar ! Un receiver standard costă 49 de euro sau 1,74 euro lunar dacă îl iei în chirie. Eu am trei televizoare aşadar am nevoie de trei receivere pe care le iau în chirie – se adaugă 5,22 euro pe lună (!) Dacă vrei HD mai scoţi nişte euro din buzunar.

4. cât durează până vin să instaleze – am comandat pe 13 decembrie. Mi s-a spus că se va efectua instalarea pe 16 decembrie sau 19 decembrie CEL TÂRZIU ! Azi e 7 ianuarie şi eu aştept la geam precum mama lui Ştefan cel Mare care îşi aştepta feciorul să vină de la răzbel.

Întrebarea care se pune: de ce naiba Romtelecom când fac din astea ? Pentru că mama vrea să păstreze telefonul fix. Pentru că locuiesc la Băicoi, unde nu există RDS sau UPC. Pentru că voi plăti 19 euro pe lună (cu TVA) pentru fix, net de 10 şi Dolce cu vreo 90 de canale. Pentru că acum dau 18,5 euro pe lună pentru fix şi net de 6 (!) Pentru că încă mai am răbdare. Dacă mai aştept mult promit solemn că primesc echipa de instalare în curte şi pe urmă îi dau în şuturi afară – totul va fi filmat şi postat pe net, evident.

Trebuie să postez şi reclama cu Rom-Rom-Telecom. Mihaela a comentat foarte bine această reclamă.

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

3 comments

  • Într-adevăr, infrastructura Romtelefon e praf în Băicoi, iar netul stă mai mult decât să meargă. Sun la ei pentru mărire de bandă, cică nu se poate, că au infrastructura proastă, dacă vreau, îmi aduc fibră. Desigur, pe banii mei! Că de, așa e în România, clientul nostru, fraierul nostru. Păcat că nu există concurență, că ai fi văzut apoi cum te rugau cu fibra la poartă.
    Din fericire, la Dolce nu am avut probleme până acum, a mers bine.
    În ceea ce privește ăia 100 Mbps promiși, vezi că scrie pe-acolo prin contract, cu litere mici, mărimea de bandă garantată. De-o fi 1-2 Mbps… Am pățit cu un ISP să îl sun și să îi spun că nu îmi merge upload-ul, iar tanti de la telefon îmi spune că ei nu garanteză upload-ul, ci doar download-ul.

  • […] uit nici de campania Romtelecom pe Prahova unde pana acum s-au inscris in concurs: Kriogen, Dragos, Bogdan si bineinteles […]

  • […] uit nici de campania Romtelecom pe Prahova unde pana acum s-au inscris in concurs: Kriogen, Dragos, Bogdan si bineinteles […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.