3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Oferta specială de la Romtelecom

romtelecomAm abonament la Romtelecom. Double play: voce şi internet. Abonamentul la Clicknet îmi epxiră în decembrie. Prin urmare am început să primesc telefoane de la reprezentanţii de vânzări. Toţi dorind să îmi mărească net-ul de la 6 la 10 Mb. Pentru aşa ceva ar fi trebuit să sar cu doar 86 de lei lunar (voce+internet). Evident că nu aveam habar cât plătesc, aşa că le-am spus să revină. Factura lunară curentă – 83 de lei. Aşadar cu 3 lei în plus pe lună primeam 4 Mb extra, un abonament de voce cu mai multe minute incluse, un telefon care valorează vreo 80 de lei şi o licenţă Norton.

Intru azi pe magazinul online Romtelecom. Acelaşi pachet de servicii (minus telefonul gratis şi licenţa de Norton) te duce la 61,53 de lei pe lună (!) Mă sună o tanti, îi explic că online e cu mult mai ieftin acelaşi lucru pe care mi-l oferă dânsa. “Da, posibil … nu ştiu sigur … dar pentru că sunteţi client vechi v-am selectat special. Vă dăm telefonul şi antivirusul drept bonus.”

Calcul: 24 de lei în plus pe lună timp de doi ani = 576 lei ÎN PLUS !

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

6 comments

  • Te sfătuiesc să cauți alte alternative, Romtelecom te rupe la buzunar. Plătesc mai puțin ca tine și am cablu cu 100 canale digitale, vreo 6 HD, telefon fix și net de 100 😀

  • Exact. Nush ce acoperire ai tu acolo dar am impresia ca la UPC ai chestii mult mai faine la acelasi pret .
    PS: tanti aia nu a zis pt cine e bonusul :p

  • Prostii…

    Cei de la Romtelecom au noroc ca au serviciile destul de bune.., ca in rest.., ei sustin ca se da un telefon DECT gratuit la instalare noua, sau prelungire de contract.. lucru care nu s-a intamplat in cazul meu!!! Sunt foarte suparat, deoarece terminalul meu existent nu functioneaza calumea!! Si inca ceva, in loc de Internet de 50 Mbps miau dat 6 Mbps, ca cica nu sustine reteaua!!! Pai de ce mai fac atata tam-tam atunci daca nu poate sa-si puna la punct reteaua!! Si daca sun la 1930 sa cer lamuriri, sa intamplat sa mi se inchida telefonul de catre operatori!!
    Parerea mea ca la Romtelecom tot in stil comunist se lucreaza!!!

  • […] timp sunt pe Romtelecom. Am multe amintiri plăcute legate de ei. Îmi este dragă întâmplarea cu păcălit abonatul și nu pot uita profesionalismul lor. Așteptam hulpav momentele în care internetul pica 2-3 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.