3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Leapşă: pagina 34

Laurenţiu îmi dă o leapşă simpatică. Trebuie să deschid cartea pe care o citesc acum la pagina 34 şi să scriu pe blog primele două fraze din al doilea paragraf. Eventual să spun şi de ce citesc. M-a prins numai bine leapşa asta. Chiar acum nu citesc nici o carte 🙂 Aşa că adaptez un pic leapşa şi o să folosesc ultima carte citită.

Macro would strike first, taking the watchtower on the headland and the lookout post before the sentries could detect the ships approaching fromsea and raise the alarm. He had taken Hamedes with him in case they were challenged.

Cartea este “The Legion” de Simon Scarrow. Este a 10-a carte din seria Eagle, serie ce urmăreşte aventurile centurionilor Macro şi Cato în timpul domniei lui Claudius. O carte de aventuri cu acţiunea plasată prin anii 40 AD. Leapşa merge mai departe la Mihaela, Bogdan, Fetiţa Junglei şi Andrei.

Editare: au răspuns deja Mihaela şi Bogdan şi Andrei.

 

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: ,

10 comments

 • hihihi, si pe mine ma pune in dilema leapsa asta : eu citesc 3 carti in acelasi timp, o sa aleg una din ele.
  Faina leapsa, in weekend o sa o “impanez”, multumesc.

 • M-ai prins în offside:)) Nu citesc nimic, dar am o carte despre care chiar aș dori să văd ce se află la pagina 34:D Răspund cat mai curand posibil:)

 • Domnu’ Dragos, bine ca nu te-ai gandit la mine ca eu le citesc pe Kindle si n-am numar de pagina (doar location care se schimba in functie de cat de mare e textul) 😀

 • Toma Alin Gabriel

  Ultima carte citita a fost ‘Punguta cu doi bani’ de Ion Creanga 😕 Ce lenes am ajuns!

 • Dragos, asa de curiozitate : ce teritorii cucereau centurionii aia prin anii 40 era noastra?

  • Primele cinci cărţi au ca fundal istoric cucerirea Britaniei. Următoarele ne duc prin Iudea, Creta, Egipt, Palmyra – aici cei doi acţionează mai mult ca trimişi speciali ai secretarului imperial (agenţi imperiali sau spioni, cum vrei să le spui :D)

 • […] categoria “mers din blog-n blog” am scos la iveala o leapsa, care m-a distrat si pentru ca tot am uitat sa scriu despre ce […]

 • ultima carte citita … Imparatul mustelor!

 • La pagina 34 avem...leapsa

  […] timp ca subiect o leapșă. Nu știu dacă 3ditorial a observat asta sau nu, dar mi-a trimis una foarte interesantă. Prima dată m-am “speriat” puțin deoarece nu citesc nimic, însă m-am gandit că pot […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.