3ditorialdin BĂICOI – gândesc dublu, postez simplu

Info Băicoi, varianta scurtă

1. Magazinul Penny Băicoi începe să prindă contur. Astăzi se puneau nişte cărămizi pe acolo şi se lucra la foc automat.

2. Traficul pe principală merge mai greu din cauza lucrărilor la trotuare. Au început şi pe zona Covrig-benzinărie, pe strada care duce în DN1 de la semafoare (mereu uit cum îi zice) au pus deja borduri pe un sens- urmează dalele. Asta e, un mic sacrificiu pentru modernizare.

(mai sunt 3 puncte, clic pe citeşte tot)

3. O maşină a jandarmeriei stă mai mereu în faţă la cimitr/vizavi de parcul de lângă benzinărie. De când cu furtul toboganelor cred că se aplică principiul “paza bună trece primejdia rea.”

4. De ce oare merg maşinile de la jandarmerie şi de la poliţia comunitară (parcă acum e locală, nu mai e comunitară ?) cu DOAR 30 la oră ? Ar trebui reclamaţi la poliţia rutieră 🙂

EDITARE DIN COMENTARII:

Soso says:
Ptr cultura ta generala viteza aia de 30 de km/h este viteza de patrulare care trebuie respectata.Dar asa ne place noua sa ne dam cu parerea hai intai sa ne informam si apoi sa discutam!!!!

5. Poliţia rutieră era să fie şifonată azi de moi. Pe strada stadionului nu se intră tare că e strâmtă şi un pic aiurea. Poliţia a intrat tare, a tăiat banda. Noroc cu frânele şi reflexele mele. (Tot la mine se uita urât, evident)

Te poţi abona la Feed-ul RSS.

Tags: , ,

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-mă la comentarii via e-mail. Te poţi abona fără să comentezi.